SULUDI POTHVAT ILI REKLAMA?

Muškarac tetovirao naočale na lice

16.01.2010 u 08:33

Bionic
Reading

Video u kojem Matthew tetovira okvire naočala na lice postao je hit na YouTubeu, no kruže sumnje da se zapravo radi o spački i reklami za naočale Ray Ban

Snimka prikazuje muškarca poznatog samo pod imenom Matthew kako crnom bojom tetovira okvire naočala Ray Ban na lice, dok ga djevojka bodri. Po završetku operacije Matthew se diže sa stola, stavlja prave sunčane naočale Ray Ban, ali ga netko od prisutnih podsjeća da mu te više nisu potrebne.

Reakcije pola milijuna ljudi, koliko ih je pogledalo video, različite su, a mnogi tvrde da se samo radi o reklamnoj podvali tvrtke Ray Ban.

Jedan od najpoznatijih proizvođača naočala na svijetu pokrenuo je produkciju 'Never Hide Films' koja je do danas proizvela 20 različitih reklamnih videa. Za ovaj pod nazivom 'Guy has glasses tattooed on his face' mnogi sumnjaju da je samo još jedan u nizu.

Među najpoznatijim videima dosad je onaj u kojem muškarac u različitim pozama, na različitim mjestima i s različitih udaljenosti licem hvata naočale Ray Ban koje mu baca prijatelj. U godinu dana koliko se nalazi na posebnom Ray Banovom kanalu na YouTubeu pogledalo ga je četiri milijuna ljudi.