LOŠE U KREVETU

Mrtvi džihadist: 'U raju me dočekalo 70 ružnih djevica!'

06.05.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Abdul je u kampu za obuku terorista imao manjih problema pri baratanju pojasom punim eksploziva pa je pojas detonirao, a Abdula otpremio na onaj svijet. No 70 djevica koje su mu bile obećane ga nisu zadovoljile pa se vratio među žive. Trenutno je na ispitivanju u PP Županja

Abdul je tjednima bez greške uvježbavao teroristička djela u kampu za obuku terorista u Jemenu. No onda je došao taj kobni četvrtak. Opasao se opasačem s eksplozivom i neoprezno potrčao prema meti. Spotaknuo se, a pojas je detonirao.

'Smrt me sama po sebi nije nešto uzrujala. Dogovor je da me, ako umrem u obrani svoje vjere,  u raju čeka 70 djevica. Čim sam osjetio da eksplodiram sam se razveselio. Moram priznati da sam osjetio čak i erekciju. I onda je krenulo. Prošao sam na brzinu onaj tunel s bijelim svjetlom i došao u raju. Kad tamo - stvarno čeka 70 djevica. Jedini problem je što je jedna ružnija od druge. To su bile žene s dva tri zuba u ustima, kao da su ljubiš s Markom Perkovićem Thompsonom. Jedna je čak imala i grbu', opisuje svoje iskustvo s one strane Abdul i ispričava se svima koji imaju grbu ako njegov estetski doživljaj vrijeđa njihove osjećaje. No Abdul nije odmah tu odustao.

258725,258426,258363,258097
'Izabrao sam među tih 70 rugoba onu najmanje ružnu, onu što bi bila i prosječnog izgleda da nije imala golemi crni madež s cijelim čuperkom dlaka na sred čela. I krenuo sam se seksati s njom. No ni to nije dobro završilo. Kako bih ja krenuo da joj ga stavim, tako bi ona vikala da boli i nismo mogli nikako nastaviti. Ma strašno... Puk'o mi je film pa sam pobjegao nazad kroz onaj tunel i vratio se među žive. Neću nikada više imati posla s djevicama. Od sad hoću žene s temeljitim iskustvom i znanjem!' odlučan je Abdul.

No svoje nimalo džihadističke planove morat će odgoditi na neko vrijeme. Nakon što se vratio među žive uhvatila ga je grupa američkih komandosa. Uhitili su ga i žele od njega da propjeva o svim teroristima koje je upoznao. No s obzirom na to da su američke metode ispitivanja općesmatrano preblage, CIA je Abdula poslala na ispitivanje iskusnim isljednicima u policijsku postaju Županja. Tamo se očekuje da će Abdul požaliti što nije ostao sa 70 ružnih djevica makar morao svaki dan oralno zadovoljavati onu grbavu.