KAKVE BIZARNOSTI...

Možete li vjerovati ovim zakonima o ljubavi i seksu?

17.10.2013 u 09:30

Bionic
Reading

Svakakvi bizarni zakoni naveli su nas na zaključak da je SAD vjerojatno najmanje romantična država na svijetu. Ili se ne smijete držati za ruke u školi, ili morate ubiti pticu da biste se vjenčali, ili se ne smijete seksati u hladnjači, ili se ne smijete ljubiti u vlaku, i sve u tom stilu. Uostalom, pročitajte kakve su neobične zakone i propise donijeli pojedini gradovi pa prosudite sami

Tennessee
Država Tennessee odlučila je da je najbolje romantične snove i vizije ljubavi koje mogu dovesti do neželjenih posljedica sasjeći u korijenu, i to što ranije. Zato je prošle godine Senat odobrio zakon prema kojemu je školarcima u školi zabranjeno držanje za ruke.

Massachusetts
Želite se iz nekog bizarnog razloga oženiti u gradiću Truro, u blizini Bostona u Massachusettsu? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda očekujte i jednako bizarne ‘zahtjeve’ i ‘kolateralne žrtve’. Naime, gradski propisi nalažu da svaki budući mladoženja mora dokazati svoju muškost tako da upuca ili tri vrane ili šest kosova. U svakom slučaju, neka ptica će nastradati zbog svadbe.

Montana
U Montani ne samo da se jedna osoba ne mora pojaviti na vlastitom vjenčanju, već nije posve nužno ni da se oboje pojave. Sve to zato što Montana dozvoljava sklapanje braka tako da nijedna ‘stranka’ ne mora biti prisutna sve dok je sva nužna papirologija potpisana i ovjerena.

Kalifornija
Bakersfield u Kaliforniji vjerojatno ima najbizarniji zakon koji se tiče seksa ikad… Naime, odlučite li stupiti u seksualni kontakt sa Sotonom, pazite jer morate koristiti kondom. Po zakonu. Premda ne možemo reći da to nije razumno, budući da Sotona prema svim legendama nije pretjerano čedan momak.

Wisconsin
U Wisconsinu je pak ilegalno ljubakati se u vlaku. Doduše, ista je država svojevremeno branila držanje kondoma u ljekarnama na vidljivom mjestu. Morali su ih skrivati iza pulta. Nekako pretpostavljamo da su bar nešto promijenili...

Wyoming
Seks na bizarnim mjestima često je vrlo stimulativan pa ga mnogi parovi prakticiraju. No u Newcastleu, onom u državi Wyoming, neka vam ne padne na pamet seks u hladnjači. To je zabranjeno.


Illinois
Ako ste odustali od vjenčanja u Truru i sad planirate ozakoniti svoju vezu u Oblongu u Illinoisu, od svih mjesta na svijetu, znajte da ako na dan vjenčanja želite loviti ili pecati, istovremeno se ne smijete seksati. Koliko god sposobni bili. Smatrajte se upozorenima!

Arkansas
U Little Rocku, glavnom i najvećem gradu američke države Arkansas, budite oprezni čak i s pogledima jer zbog flerta na ulici muškarac može završiti i 30 dana iza rešetaka.

Arizona
U Cottonwoodu u Arizoni zabranjeno je seksati se u automobilu s ispuštenim ili probušenim gumama. Naravno, toliko drugih stvari možete raditi u autu koji ne možete voziti.

Colorado
Volite promatrati svoju djevojku dok spava? No, nemojte je ljubiti! Barem ne ako se nalazite u Coloradu gdje zakon izričito kaže da ne smijete usnama dotaknuti ženu koja spava.

Delaware
Oženili ste se iz šale ili pijanstva? Pa dobro, tko nije… Nasreću, nađete li se u Delawareu s papirom potpisanim zbog neke fore ili u nesvijesti, nema problema, njima je to dovoljno dobar razlog da brak odmah i razvrgnete.

Kentucky
I posljednji, vrlo važan zakon. U Kentuckyju se ne smijete oženiti za jednu te istu osobu četiri puta, čak ni ako ste sto posto sigurni da će četvrti put biti dobitan!