SAVRŠENI POSAO

Možete li vjerovati da zarađuje jedući pred računalom?

02.02.2014 u 12:32

Bionic
Reading

Djevojka na snimci zove se Park Seo-yeon i iako na prvi pogled izgleda kao netko tko voli raditi na računalu dok jede, njezin posao zapravo jest jedenje pred računalom, za što dobiva oko 50.000 kuna mjesečno

Nije loše biti neobična zvijezda u Južnoj Koreji. Park Seo-yeon time što jede pred računalom zarađuje oko 50.000 kuna mjesečno.

Njezini obožavatelji je putem interneta prate kako satima jede za njih. Naravno, nije samo njeno uživanje u hrani ono što je privuklo publiku, već i činjenica da djevojka kuha vrlo zanimljiva jela.


Dok uživa u obrocima, Park Seo-yeon čavrlja sa svojim obožavateljima, a za svoju druželjubivost dobiva internetske napojnice koje se kasnije mogu zamijeniti za pravi novac. Kao što se na snimci može vidjeti, ne radi se ni o kakvom pornografskom fetišu, već o najobičnijem internetskom druženju uz hranu.

Taj neobični trend zove se 'Meok-Bang', a 'liječi' usamljenost i glad. Seo-yeon navodno svojim obrocima pomaže onima koji su na dijeti.

Radno vrijeme južnokorejske gurmanke je od osam navečer, a obroci joj traju satima. Zvuči kao savršen posao, a jedina negativna strana koja nam pada na pamet jest da bi se možda s vremenom udebljali. U svakom slučaju - dobar tek!