NEOČEKIVAN ULOV

Morski pas mu vukao kajak dva sata!

31.03.2014 u 14:23

Bionic
Reading

Vožnja kajakom uz obalu Floride jednome je studentu trajala puno dulje nego što je planirao i završila posve neočekivano - morski pas čekićar vukao mu je kajak dva sata!

Vožnja 22-godišnjeg Adama Fiska kajakom uz obalu Floride završila je sretno i bez problema iako mu se na udicu zakačio morski pas čekićar i vukao ga Atlantikom zajedno s kajakom dva sata.

U petominutnom videu Adam je dokumentirao ovu avanturu za koju je bio zaslužan morski pas od tri i pol metra, a kako je napisao na Facebooku iz dubine od 15 metara, završio je u dubini od 75 metara. Fisk je u jednom trenutku kameru stavio pod vodu i snimio životinju kako ga vuče.


Student na floridskom sveučilištu uzeo je nekoliko štapova za pecanje s namjerom da možda nešto uhvati u nedjelju. 'Bacio sam mamac i krenuo slagati drugi kad je čekićar zagrizao. Vjerojatno mi je cijelo vrijeme bio ispod kajaka, a ja to nisam znao', napisao je na YouTubeu.

Za Reuters je rekao da je vožnja u početku tekla glatko, ali je postala zastrašujuća kad je morski pas dvaput promijenio smjer. 'Okrenuo bi se za 180 stupnjeva i krenuo ravno na mene, a to me stvarno prepalo jer nisam dobro vidio gdje se on nalazi, a nisam znao ni kako će reagirati i hoće li skočiti na mene', dodao je.