KINESKI HOROSKOP ZA 2013.

Majmun

19.02.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Majmun

Općenito

S obzirom na to da ovo može biti i nemirna godina, vi se možda ni u jednom trenutku nećete osjećati kao 'kod kuće', čak i u vlastitoj koži. Umjesto da se brinete, budite mudri i naprosto nastavite slijediti svoj put. Najbolje oružje koje imate su strpljenje i smisao za humor. Ambicija u kombinaciji s dobrom organizacijom privlači sretne ishode! Odredite ono što želite postići još u veljači i donosit ćete pametne odluke tijekom cijele godine.

Zmija potiče pametnog Majmuna da se posebno oslanja na samog sebe. Vi ste najbolji zaštitnik vlastitih interesa. Bit ćete najsretniji radeći neovisno o drugima. Ako je moguće, odredite vlastite ciljeve i raspored rada.

Ljubav

Samopouzdan i seksi Majmun bit će iznimno sretan u ljubavi ove godine! Očekujte puno očijukanja i uživajte u pažnji koja će vas pratiti kamo god išli. Stvari bi se mogle zahuktati krajem srpnja. Voda pojačava vašu emocionalnu osjetljivost, a Zmija u odnose uvlači određenu dozu ljubomore i sumnje.

Ova kombinacija mogla bi dovesti do gubitka osjećaja kontrole te bi komplicirane veze trebalo ponovno sagledati. Zapitajte se je li vaša veza zajednički pothvat ili borba osobnosti. Ostanite mirni i poslušajte prijateljski savjet.

Posao

Kada se radi o poslu, želja za napretkom bit će moćan pokretač. Istražite načine na koje možete poboljšati svoju radnu sposobnost, primjerice dodatnim obrazovanjem i razvijanjem potrebnih vještina. Samopouzdanje i šarm ključni su za ovo razdoblje karijere. Bit ćete spremni učiniti mnogo toga kako biste uspjeli.

No ne zaboravite kako bi neki postupci mogli dovesti u pitanje vaše poštenje i moralnu ispravnost. Tijekom studenoga, moguće su velike promjene na poslovnom planu, naći ćete se pred nekim bitnim pitanjima.