BUSTOPHER NA JAJIMA

Mačka umislila da je kokoš

  • Autor: A. S.
  • Zadnja izmjena 22.02.2010 13:35
  • Objavljeno 22.02.2010 u 12:30
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Kao i svaki drugi mačak, Bustopher ima četiri noge, poduže uši, lijepo krzno i brkove na licu. No, on se sigurno ne ponaša kao obična mačka. On je umislio da je kokoš

Kad su kokoši Australke Naomi Oliver izlegle jaja i nisu pokazale nikakav interes za njihovu inkubaciju te za podizanje potomstva, četverogodišnji je mačak preuzeo inicijativu i počeo s čuvanjem jaja.

'Ne znam koliko je on svjestan da je mačka, sigurno je da se tako ne ponaša. Bustopher stalno odlazi u kokošinjac i igra se s kokošima kao da je jedan od njih, a ne predator', kaže Naomi.

No, pravo lice svog mačka Naomi je otkrila nakon što su koke izlegle jaja. 'Tražila sam Bustophera i našla kako leži na jajima, očito ih pokušavajući zagrijati. Nakon što je tamo na jajima proveo puna tri dana, počela sam brinuti što mu se zbiva u glavi, ali sigurna sam da je on uvjeren da je napravio sjajan posao', kaže vlasnica.

Bustopher je gnijezdo napuštao samo dva-tri puta dnevno kad je htio nešto pojesti i kratko odspavati na Naominom krevetu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi