SUBOTA, 30. LIPNJA

Ljeto na Strossu poziva na izbor najpsa mješanca

29.06.2012 u 14:01

Bionic
Reading

U subotu, 30.lipnja, na Strossu će se birati najpas mješanac, nakon čega slijedi koncert te ispraćaj prve polovice godine

Kraljevi ulice i Agencija Proglas, odnosno organizatori kultnog Ljeta na Strossu, pozivaju na izbor za najpsa mješanca, u subotu, 30. lipnja, u 18.30. Nakon toga slijedi koncert te užurbani ispraćaj prve polovice jedva protočne godine, uz neizostavni vatromet i recesijski šampanjac!

U subotu, 30. lipnja, održat će se već tradicionalno druženje psića iz 'mješanih brakova' na Strossmajerovu šetalištu. Prijaviti se mogu svi i to na licu mjesta od 17 sati. Na tom izboru svi su pobjednici te tako i svi dobivaju poklone; paket hrane za doma. Organizatori u suradnji s Prijateljima životinja imaju veliku želju udomiti dva simpatična i vesela psa te pozivaju građane koji to zaista mogu i žele da im pruže siguran dom.

Nakon ovog zanimljivog događanja sve posjetitelje očekuje odličan koncert Telefon Blues Banda uz koji možete očekivati red bluesa, red rocka, pa red blues-rocka, a ta je 'glazbena torta' upravo spremljena kako bi se s osmijehom dočekala druga i bolja polovica 2012. godine. Vatromet je predviđen oko 22 sata.