BOŽIĆ ZA PROMOCIJU

'Lijepi ljudi' stavili sudar s 'Djevicom Marijom' na eBay

07.12.2011 u 09:55

Bionic
Reading

Internetska stranica koja spaja 'lijepe ljude' Beautiful People na eBay stavila je aukciju za izlazak s 'Djevicom Marijom'. Radi se zapravo o manekenki Heather Seychelle koja je, zajedno s Dorionom Renaudom u ulozi Josipa, upriličila bizarnu fotografiju jasla koja se trenutačno nalazi na naslovnoj stranici tog sajta

Lijepa 25-godišnja Heather Seychelle zajedno sa 23-godišnjim manekenom Dorionom Renaudom pozirali su za sajt Beautiful People koji je fotografiranje upriličio kako bi na eBayju ponudio izlazak s 'Djevicom Marijom', piše Telegraph.

Seychelle, kao i svi ostali na bizarnoj fotografiji jasla, oskudno je odjevena (uključujući i ženske anđele koji lebde oko štalice), pa je eBay zabranio aukciju koju je internetska stranica za 'lijepe ljude' ponudila.

Gotovo je suvišno reći kako su ove bizarne jasle privukle ogroman broj zainteresiranih muškaraca.

'Ja sam singl i učlanila sam se na sajt kako bih našla ljubav, pa se nadam da ću sresti nekog dragog momka. Čudno je da je eBay zabranio našu aukciju. Novac je trebao ići u dobrotvorne svrhe', rekla je Heather Seychelle.

'Internetska stranica eBay optužila nas je da smo stavili sadržaj za odrasle na njihov sajt, no mi smo samo stavili fotografiju zvijezda naših jasla kako bismo skupili novac u dobrotvorne svrhe', rekao je izvršni direktor stranice Beautiful People Greg Hodge

'Ovakva aukcija nije nikakva novost. Čak je i Scarlet Johansson učinila sličnu stvar za Oxfam. Nisam shvatio u kojem smislu je naš sadržaj bio za odrasle. Svi su odjeveni, a Marija ima bujne grudi, no to je razumljivo s obzirom na to da je upravo rodila Isusa', dodao je Greg Hodge.

'Lijepi ljudi' bili su na kraju prisiljeni na brzinu staviti aukciju na svoju stranicu, no svejedno su uvjereni kako će skupiti pristojnu svotu. Sajt će objaviti ime sretnika koji će izaći s 'Gospom' 5. siječnja 2012. godine.

Beautiful People međunarodna je stranica s više od 700.000 članova koja prima samo 'lijepe ljude'. Površno i diskriminirajuće? Prosudite sami.