TJEDNI HOROSKOP

Lavove poslovni tempo udaljava od partnera

16.06.2014 u 10:18

Bionic
Reading

Počinje sezona spajanja vikenda, u čemu će mnogi znakovi uživati. Jedni će bježati u društva i potražiti utjehu u druženju, a drugi će uživati u vremenu s partnerom. Pročitajte što vam je pripremio novi tjedni horoskop

U dogovoru s partnerom, ulagat ćete mnogo u materijalnu stranu veze pa ćete se možda odlučiti na zajednički život. Venera u Biku ovom znaku obećava uzbudljive ljubavne trenutke dok će se kod Blizanaca nejasna komunikacija s voljenima pokazati kao velika prepreka. Rakovi će pak često brkati ljubav i prijateljstvo.


Zbog svakodnevnih obaveza Lavovi se sve više udaljavaju od partnera. Pred Djevicama na odmoru su nezaboravni dani, a kod Vaga je povećana mogućnost ulaska u strastvenu i kratku avanturu. Usamljeni Škorpioni povezat će se s osobom koju će upoznati prilikom izlaska.

Strijelci samci bi se mogli spetljati s privlačnim poslovnim suradnikom dok će zauzeti Jarci uživati u druženju s voljenim i izmjeni nježnosti. Manjoj krizi u koju je zapala veza Vodenjaka još se ne nazire kraj, a Ribe će privlačiti otvorene i društvene osobe, s kojima ćete brzo osjetiti povezanost.

Detaljan tjedni horoskop pročitajte OVDJE