GODIŠNJI HOROSKOP

Lav

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Lav

Ljubavno ispunjenje u drugom dijelu godine

Odnosi

U prvom dijelu godine nećete biti načisto sa svojim osjećajima. Duge veze bit će obilježene krizom, za koju će glavni krivac biti odsustvo komunikacije. Voljeni neće moći prodrijeti do vas pa će imati dojam da ste digli ruke od vaše veze. Ljetni mjeseci obilježavaju prekretnicu, jer će ulazak Jupitera u vaš znak naglasiti pozitivne aspekte vaše veze. Shvatit ćete da neke stvari koje su vas uzrujavale nisu važne pa ćete odlučno poraditi na uspostavi bliskosti s voljenim. Samce će privlačiti osobe koje su im nedostupne, a odnos koji započnete u prvoj polovici godine neće se bazirati na zdravim temeljima. Nakon srpnja jača vam samopouzdanje pa ćete raskinuti vezu u kojoj niste sretni i potražiti sreću na drugom mjestu. Iznenadna privlačnost i strast koju ćete osjetiti prema osobi koja uđe u vaš život rezultirat će čvrstim odnosom koji bi mogao dugo potrajati.

Novac i obaveze

Ova godina neće obilovati zanimljivim poslovnim prijedlozima i suradnjama, barem u prvim mjesecima. Ponude koje vam se ukažu bit će nepovoljne ili rizične pa vam se savjetuje da igrate na sigurno. Ne ulažite novac u sumnjive investicije i ne dajte se nagovoriti na sudjelovanje u pothvatu upitnog ishoda. Ulagat ćete mnogo energije u podržavanje tuđih planova, što će vam odgovarati jer se tako nećete morati eksponirati. Ulaskom Jupitera u vaš znak u srpnju započinje nova etapa vašeg profesionalnog života. Odvažniji ste i zalažete se za ostvarenje ciljeva, nakon čega će vam se otvoriti mogućnosti o kojima ste mogli samo sanjati. Sjajno je vrijeme za rad na sebi, usavršavanje i profesionalno napredovanje.

Zdravlje i ljepota

Umor, bezvoljnost i neraspoloženost pratit će vas u prvom dijelu godine. Oslabljeno zdravlje upozorava na važnost urednog načina života i prehrane obogaćene vitaminima. Svedite na minimum konzumaciju alkohola i cigareta.