KAD SE MALE RUKE SLOŽE

Kornjača pomogla okrenuti prijateljicu

17.06.2010 u 09:48

Bionic
Reading

Kako se protagonistica filma s YouTubea našla na leđima, ne znamo, no snimka jasno pokazuje da uvijek ima nade, čak i za kornjače u nezgodnom položaju

Ima onih koji misle da se na ravnom terenu kornjača nije sama mogla prevrnuti na leđa te da je sam autor filma to napravio da snimi svoj uradak. No bilo kako bilo, kornjače, naravno, ne vole biti na leđima, jer im to stvara probleme s disanjem, pa se ova nesretnica sama pokušavala okrenuti natrag na trbuh.

Lako je također pretpostaviti i da ni druga kornjača nije slučajno naišla, već da ju je autor filma vjerojatno tamo stavio. No 'prolaznica' je odmah priskočila u pomoć kornjači na leđima te ju je, nakon nešto manevriranja i malo upornosti, uspjela vratiti na pravu stranu.

Kornjača koja je sada napokon imala čvrsto tlo pod nogama odmah je dala petama vjetra (svojom uobičajenom brzinom od 270 metara na sat), no galantni pomagač čini se nije bez razloga pomogao, pa je i on nastavio za njom proučavajući joj stražnjicu (što je mnoge gledatelje odmah dovelo do zaključka da se radi o ženskoj i muškoj kornjači).

Film ne pokazuje je li muška kornjača na kraju 'okrenula' žensku ili joj je samo pomogla.