NAGRADNJAČA

Komedija s nogu u Movie Pubu - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.11.2010 10:49
  • Objavljeno 09.11.2010 u 14:21
Komedija-s-nogu---Stand-Up-Coomedy-Zagreb400

Komedija-s-nogu---Stand-Up-Coomedy-Zagreb400

Izvor: Promo fotografije / Autor: komedija s nogu

Komedija s nogu program je koji možete pogledati u zagrebačkom Movie Pubu. Tportal.hr poklanja svojim čitateljima 2x2 ulaznice za 10., 11. i 12. studeni

Komedija s nogu (ime je zasigurno i definitivno, najtrapaviji mogući prijevod engleskog pojma stand up comedy) okupljanje je komičara, koje čine četvorica njih iz originalne postave nekadašnje skupine SVE5: Pedja Bajović, Jadranko Glavačević, Marko Petar Orešković i z0ky, kojima su se pridružili i Domagoj Pintarić i Krešimir Rich te Dapach i Duda Balenović. Tu su i slovenski partneri Tin Vodopivec i Perica Jerković

SRIJEDA (10.11.)

Pervan - njega ima po kazalištima, ima ga i po dvoranama. Čovjek je sada redovito i na radiju. Ima i svoj politički cabaret... Ali, klub je- klub! Dapach će govoriti o svojim i našim strahovima, dok će se Jadranko zapitati - 'ko je tu lud!?

ČETVRTAK (11.11)

Prije nego se oko 23h vi krenete blamirati pjevajući na mikrofon, počujte nas koji na isti takav mikrofon govorimo o životnim blamovima. Pedja je složio skroz novi nastup i krstio ga 'Ulaz i izlaz'. Nakon njega Duda otkriva - zašto voli Jacu, a na kraju večeri dolazi Krešo sa svojom romantičnom komedijom.

PETAK (12.11.)

Večer otvara Marko Petar koji će objasniti moderni komunikacijski fenomen 'mišljenja halo', a na što će se nadovezati z0ky koji govori o odrastanju. Večer zatvara Pedja, koji će s publikom porazgovarati o parenju i razmnožavanju.

Po dvije ulaznice za srijedu, 10. studenoga osvojili su:

Filip Uhik
Maja Kamenar

Po dvije ulaznice za četvrtak, 11. studenoga osvojili su:

Ana Lubina
Željko Jakasović

Po dvije ulaznice za petak, 12. studenoga osvojili su:

Diana Gracin
Luka Vučemilo

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi