AFRODIZIJAK ZA SVAKOGA

Koliko ste napaljeni, ovisi o horoskopskom znaku

14.01.2014 u 12:16

Bionic
Reading

U seksu su svi znakovi različiti - jedni puno pažnje pridaju predigri, a drugima je ona posve nevažna. Jedni vole spontani seks, a drugi se vole pripremiti. Da ne govorimo o voajerskim, sado-mazo i drugim sklonostima koje uzbuđuju pojedine znakove... Pročitajte u koju skupinu vi spadate

Spontani i neustrašivi Ovnovi ne pridaju previše pažnje predigri, već odmah prelaze na stvar. Uzbuđuje ih seksi odjeća i vrlo su strastveni. Potentni su i ne biraju mjesto i vrijeme za zadovoljavanje svojih nagona. Vole divlji seks na brzinu i očekuju od partnera maštovitost, ali i da im prepusti dominaciju. Afrodizijak za Ovnove - što je to? Ako im ipak zatreba, idealan je đumbir, donosi portal Nezavisne.com

Bik

Senzualni Bikovi imaju jako izoštrena čula. Atmosfera u njihovu spolnom životu igra važnu ulogu pa vole svilenu posteljinu, seks u jacuzziju ili nekom raskošnom ambijentu. Predigra kod njih podrazumijeva konzumiranje omiljene hrane ili pića. Za njih je najjači stimulans 'tekuće zlato' - med. U seksualni čin uključuju razne poslastice, a za vrijeme seksa vole slušati muziku. Erogene zone su im vrat i uši.

Blizanci

Skloni su eksperimentiranju i vole seks na neobičnim mjestima. Pornografija na njih djeluje jako stimulativno, a vole i razna pomagala. Uzbuđuje ih i sam razgovor o seksu tijekom kojeg obožavaju slušati bezobrazluke. Za njih ne postoji tabu tema kad je seks u pitanju. Vole lijepo njegovane i vješte ruke, a na njih najbolje djeluju cimet i muškatni oraščić.

Rak

Vrlo su senzualni, ali i pomalo stidljivi. Predigra im je važnija od samog čina seksa i potrebno im je dosta uvjeravanja i zavođenja. Stimulira ih lijepo donje rublje, kao i muzika. Seks vole prakticirati u poznatom ambijentu, najradije kod kuće. Ne sviđa im se agresivnost i vulgarnost, i nisu skloni egzibicijama. Uzbuđuje ih masaža aromatičnim uljima, a erotsku vatru rasplamsat će im kamenice.


Lav

Bitna im je vizualna stimulacija zbog čega partner mora biti vrlo atraktivan. Vole kad je partner glasan i vole voditi ljubav na svjetlu i pred ogledalima, a nerijetko i snimati sam odnos. Komplimenti su im najveći afrodizijak. Uzbuđuje ih masaža leđa, a libido im pojačava i najskuplji začin na svijetu - šafran.

Djevica

Iako djeluje stidljivo i ponizno, u krevetu pokazuje veliko umijeće. Nisu spontane i ne vole iznenađenja, kao da ne znaju što ih čeka. Predigra kod njih uključuje i zajedničko tuširanje. Inicijativu prepuštaju partneru i uglavnom prihvaćaju podčinjen položaj. Erogene zone su im trbuh i prepone. Među pripadnicima ovoga znaka ima dosta voajera, a najjači im je afrodizijak bijeli luk, odnosno češnjak.

Vaga

Više uživaju u igri zavođenja nego u samom činu. Predigra im je jako važna i ne vole seks na brzinu. Zahtjevne su u seksu i teško ih je zadovoljiti. Biraju atraktivne partnere jer im je vizualna stimulacija jako bitna, a želju za seksom mogu im probuditi i mirisi. Slabe su na laskanje i komplimente, a samo jedna kockica čokolade od Vage može napraviti 'seks-mašinu'.

Škorpion

Skloni su istraživanju i eksperimentiranju. Vole otvoreno govoriti o seksu i opisivati što ih uzbuđuje. Bitno im je da je partner u dobroj formi i da nema predrasude. Zadovoljava ih nanošenje bola pa često iniciraju SM varijante. Vole seks na javnim mjestima, osobito kada postoji mogućnost da budu uhvaćeni. Idealan afrodizijak za njih su tartufi.

Strijelac

Seks shvaćaju kao zabavu, a zavođenje za njih ima najveću draž. Uživaju u tome da im partner prije intimnog odnosa detaljno ispriča što će sve raditi. Vole seks na otvorenom i u prirodi. Bitno im je vlastito zadovoljstvo, zbog čega su malo sebični. Majstori su za erotsku masažu, a nerijetko koriste razna seksualna pomagala. Njihovu strast rasplamsat će papar.

Jarac

Iako ne ostavljaju takav dojam, Jarci su vrlo senzualni i strastveni. Vole preuzeti kontrolu i sami odrediti ritam. Uzbuđuje ih vezivanje, ali ne vole biti u podčinjenom položaju. Nisu pretjerano maštoviti, ali su vrlo izdržljivi i nezasitni. Fetiši su im uniforme, uzbuđuje ih maženje koljena i trbuha, a afrodizijak im je vanilija.

Vodenjak

Veoma su originalni u seksu i vole isprobavati nove tehnike. Nisu skloni dugoj predigri već odmah prelaze na stvar. Vole kad ih partner gleda u oči za vrijeme seksualnog čina, ali ih uzbuđuje i promatrati druge za vrijeme odnosa, kao i da drugi njih gledaju. Spremni su isprobati različite poze, ali ne vole da ih partner tretira kao objekt. Na njihovu seksualnost najmoćnije djeluje kriška sočnog avokada.

Ribe

Maštovite su i spremne udovoljiti partneru. Vole neprekidno i nježno ljubljenje tijekom cijelog čina. Nježna šaputanja i topli pogledi razbuktat će im strast. U seksu vole podređenu ulogu i pristaju na sve prijedloge. Stimulira ih romantična atmosfera uz svijeće, laganu muziku i čašu crnog vina.