BIRALIŠTE PRED ZATVARANJEM

Kojih 10 naj čitamo u nedjelju?

13.05.2010 u 12:09

Bionic
Reading

Komentirajte, pišite, glasajte, jer danas je zadnji dan za odabir teme 10 naj koju ćete čitati u nedjelju na tportalu

Suradnja čitatelja tportala i korisnika Facebooka nastavila se uspješno i ovoga tjedna. Komentari koje ste ostavili u ovih nekoliko dana već daju naslutiti ishod utrke, ali ako još niste, ne zaboravite podržati odabranu temu jer za to vremena imate još samo danas.

U lijevom kutu ringa nalazi se zabavna perolaka kategorija - 10 najboljih izuma svih vremena. Pritom ne želimo otkrivati nove Tesle niti suditi o izumima presudnima za čovječanstvo. Koncentrirat ćemo se na male, ali važne izume koji nam upotpunjavaju i uljepšavaju svakodnevan život - poput ključa, kave, slušalica, tangi… Komentirajte ispod naslova i čitajte u nedjelju što te izume izdvaja iz gomile.

U desnom kutu je poluteška kategorija - 10 najluđih proizvoda za fitnes. Zašto bi vježbanje bilo jednostavno kad nam ga proizvođači raznih pomagala mogu tako lijepo zakomplicirati? Havajska stolica, vibrirajuća stolica, odbijajuća stolica, uteg s telefonom - samo su neke od zanimljivih naprava za mučenje, pardon, fitnes. Želite li saznati nešto više o njima, komentirajte ispod teme.

10 naj koji skupi više komentara moći ćete pročitati u nedjelju 16. svibnja, u rubrici Funbox na tportalu. Glasajte ovdje