ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP

Kakva vas ljubavna uzbuđenja čekaju ove zime?

24.01.2013 u 10:09

Bionic
Reading

Rijedak i stimulativan odnos između Marsa u Vodenjaku i Urana u Ovnu utjecat će na strastveniji seksualni život u periodu između 27. prosinca i 2. veljače. Ako ste sramežljivi u krevetu, nemojte se iznenaditi ako iznenada postanete raspoloženi za još neviđen vatromet

Od kraja prosinca Venera i Jupiter nalaze se na suprotnim pozicijama, a oba planeta sklona su začiniti ljubavni život svakom astrološkom znaku te ih tjerati na izražavanje osjećaja. Pročitajte što ova zima donosi kojem znaku u ljubavnim i seksualnim odnosima.

OVAN
Ljubav je avantura! Postoji velika mogućnost da ćete s početkom zime osjećati da vam je potencijal za romantično ispunjenje golema otvorena cesta. Ako ste sami, iznenadan susret s prijateljem ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja mogao bi vas ostaviti bez teksta. Ono što će započeti kao neobavezna zabava, zimska romansa, moglo bi se pretvoriti u nešto puno više nakon intimnog razgovora s ljubavnikom početkom veljače. Ovnovi u vezama će se lakše nego inače otvarati partnerima. Posebno ćete se osjećati povezani krajem siječnja.

BIK
U zimski ćete period ući sa suzdržanim stavovima prema ljubavi, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri. Nalazite se u periodu definiranja što zbilja želite u predanoj vezi. U kakve ste kompromise spremni ući da biste uživali u stabilnom odnosu? Hoćete li ikad odlučiti, čak i ako to znači da neko vrijeme provedete sami? Nasreću, Saturnova prisutnost u vašem području partnerstva ima pozitivan predznak, što za vas znači da je mogućnost pronalaženja prave osobe trenutno najizglednija. Krajem siječnja činit će vam se da s partnerom imate stabilan odnos, no već početkom ožujka bit ćete spremni proširiti horizonte i sagledati vezu tako da vidite širu sliku.

BLIZANCI
Nakon što Jupiter uđe u vaš znak 30. siječnja vaš optimizam što se tiče privatnih i romantičnih susreta bit će u punom zamahu. Zahvaljujući Veneri u vašem polju partnerstva oni u dugim vezama uživat će cijeli prvi mjesec u harmoniji i naglom porastu intimnosti. Osjećaj ljubavi graničit će s opsesivnošću krajem siječnja zbog snažne povezanosti između Venere i Plutona u vašoj 8. kući. Zapamtite da ljubav nema nikakve veze s kontrolom; radi se o povezivanju i poštovanju prema partneru kakav jest, a ne kakvi biste htjeli da bude. Pokušate li prilagoditi partnera svojim očekivanjima, ta bi bitka mogla eskalirati. No, na svu sreću, ako i dođe do okršaja, brzo će se izgladiti. Samci će vjerojatno početkom veljače započeti novu romansu, i to s nekim tko ima posve različitu prošlost ili porijeklo od njihovog.

RAK
Sa Saturnom koji luta vašom 5. kućom prave ljubavi mogli biste se zabrinuti da ćete ove zime po pitanju ljubavi kupiti samo ostatke i sjećanja. Budući da će se Venera još neko vrijeme u veljači zadržati u vašem području partnerstva, postojeće će veze postati još skladnije i izdržljivije. Ako ste sami, nove romantične mogućnosti otvorit će se u ovom periodu i mogle bi postati ozbiljne puno brže nego što ste mislili i očekivali. Prepustite se tome. Ove zime nećete igrati igrice kad je u pitanju ljubav, igrate na sigurno.

LAV
Godinu ste započeli nevjerojatnim moćima privlačenja potencijalnih partnera zahvaljujući Veneri koja tumara vašim poljem ljubavi. Vjerojatno ste već dobili više pažnje potencijalnih udvarača nego inače i, naravno, uživate u svakom trenutku. No jedna će se osoba istaknuti iz gomile i toj ćete osobi htjeti pokloniti svu svoju pažnju. Lavovi u vezama? Očekujte procvat intimnog života u ovom periodu jer Mars prolazi vašim poljem odnosa. Premda ćete se možda upustiti u pokoju raspravu više nego inače, bit će to djelomice i zabavno. Čak ćete možda provocirati svađice samo da biste se kasnije mogli miriti u krevetu. Venera u polju veza do kraja veljače pomoći će vam izgladiti sve probleme koje imate u ljubavnom životu.

DJEVICA
Niz grešaka u komunikaciji između vas i vašeg partnera frustrirat će vas oboje za vrijeme trajanja retrogradnog Merkura od 23. veljače do 17. ožujka. Nasreću, Venera i Neptun ući će u vaše polje odnosa zadnji dan veljače i otvoriti mogućnost za najbolji mogući ishod. Ipak, ako se vaš partner ponaša tako da izgleda predobro da bi bilo istinito, moguće je da ne vidite cijelu sliku. Na ruku će vam ići Mars i Venera, oba planeta u polju veza od kraja veljače do polovice ožujka, koji će vas motivirati da plivate u mutnim vodama. Zapravo, 6. ožujka bit će dan nevjerojatnog sklada. Imat ćete dovoljno snage za novu perspektivu o ljubavnom odnosu u kojem se nalazite te da okrenete stranicu i krenete u boljem smjeru.

VAGA
Očekujte ljubavni procvat ove zime! Kozmički ljubavnici Mars i Venera ući će u vaše polje ljubavi i osigurati buđenje libida. Do početka veljače Mars, planet strasti, poticat će vas da se što više zabavljate u krevetu. Moguća je i avantura s prijateljem. S druge strane, možda ćete uživati u povremenim strastvenim i neobaveznim susretima s nekim s kim ne planirate ozbiljnu vezu. No već ćete se zaljubiti, jer će u veljači na tu poziciju doći Venera. Možda razvijete osjećaje i prema toj osobi s kojom ste samo imali avanturu. Također, možda otkrijete da vas simpatizira više nego jedna osoba, a tada biste mogli imati problema s odlučivanjem kome ćete pokloniti svu pažnju. Na koncu, onaj koji vas osvoji bit će najoriginalniji u udvaranju, a istovremeno će vam ostaviti dovoljno prostora.


ŠKORPION
Je li ljubav prava ili se radi samo o iluziji? Saznat ćete ove zime, jer će nekoliko ključnih planeta proći vašim poljem ljubavnih veza od početka veljače. S obzirom da će se svi nalaziti u idealističnim Ribama, možda ćete otkriti da ste umjesto princa ili princeze ljubili žabu. Također, možda otkrijete da je ova ljubav koju imate najinspirativnije i najpoticajnije iskustvo u vašem životu. Mogli biste se osjećati uvjerenima da ste pronašli srodnu dušu. Za trajanja retrogradnog Merkura u vašoj 5. kući do kraja ožujka imat ćete priliku raščistiti sve nejasnoće koje nosite u sebi. Do kraja zime, na ovaj ili onaj način, otkrit ćete je li to prava ljubav ili ste se samo malo zanijeli.

STRIJELAC
Ljubavna veza koja ide u dobrom smjeru postat će još bolja ove zime. Jupiter, planet ekspanzije i obilja, prestaje biti retrogradan 30. siječnja. Budući da se nalazi u vašem polju partnerstva, odmah ćete osjetiti razliku u bliskosti između vas i partnera. Možda ćete se čak odlučiti i na neko ozbiljnije vezivanje i obavezu, početi zajedno živjeti, zaručiti se ili oženiti. Ako ste sami, očekujte vatrene ljubavne susrete do polovice veljače, kad će se Mars i Uran naći u rijetkom međusobnom utjecaju. S obzirom da je Uran u vašoj 5. kući ljubavi, a Mars u 3. kući društva, mogla bi se razviti zabavna romansa između vas i susjeda!

JARAC
Možda ćete misliti da će ovo biti duga, hladna i usamljena zima. No u krivu ste. Od polovice siječnja do polovice veljače bit ćete najprivlačniji znak Zodijaka zahvaljujući Veneri koja prolazi kroz znak Jarca. U tom ćete periodu na poseban način privlačiti pažnju drugih i vaše će samopouzdanje cvjetati. Ta posebna energija unutarnje i vanjske ljepote kojom ćete zračiti svakako će vam pomoći u ljubavi pa se pobrinite da se družite što više. Krajem siječnja doživjet ćete susret koji će vas ostaviti bez daha. Pripremite se na to da ćete se osjećati kao da vas ljubav proždire.

VODENJAK
Vodenjaci, vi ste ove zime osvojili ljubavni džekpot - 30. siječnja Jupiter, planet 'svih dobrih stvari', ući će u vašu 5. kuću ljubavi i užitka, a to se događa jedanput u svakih 12 godina i jedan je od najboljih trenutaka da nađete pravu ljubav. Jupiter će ove zime imati snažan i direktan utjecaj i ništa vas neće spriječiti da osvojite nečije srce. Štoviše, Venera će boraviti u vašem znaku od 3. do 26. veljače, što će vas učiniti posve neodoljivima. Savršena veza između Venere i Jupitera 7. veljače obećava romansu sa svim popratnim veseljima i možda ćete poželjeti proslaviti Valentinovo malo ranije. Ova će zima možda biti hladna, ali ništa zato. Vaše će srce biti otvoreno i puno ljubavi.

RIBE
Seksualno privlačan bit će vaš nadimak ove zime jer kozmički ljubavnici Mars i Venera će proći kroz vaš znak. Mars će vam pružiti dovoljno stabilnosti i potaknuti seksualni nagon od 3. veljače pa sve do polovice ožujka, dok će vam Venera podariti dozu ljepote i šarma od kraja veljače do kraja ožujka. Početkom ožujka, kad se oba planeta nađu u vašem znaku, ništa vas neće spriječiti da dobijete ono što vam srce želi. Toj mješavini treba pridodati i Neptuna koji će se pridružiti Veneri 1. ožujka u Ribama te vam pružiti nevjerojatne mogućnosti za rasplamsavanje ljubavi. Zračit ćete senzualnošću i nježnošću, a 7. ožujka, kad se povežu Venera, Saturn i Pluton, možda pronađete ljubav svog života.