HOROSKOP DONOSI

Kakav vikend u ljubavi možete očekivati?

02.08.2013 u 10:13

Bionic
Reading

Najvažnija tema ovog vikenda bit će romantika i nježnost koje će se manifestirati ljubaznošću. U petak Venera i Mars, kozmički ljubavnici, ulaze u položaj koji će horoskopskim znakovima dozvoliti da otvoreno izražavaju ljubav. Dokažite osobi do koje vam je stalo koliko ste nezamjenjivi

Ironično, takve stvari se najviše pokazuju kroz sitnice, poput masaže stopala, podizanje odjeće iz kemijske čistionice za partnera, pripremanje finog ručka ili večere ili čak pranja automobila. Istovremeno, sitne geste koje stoje iza ovih postupaka imat će veliko značenje. Osim toga, ako je vaš partner spreman obavljati i 'prljave poslove' s vama, onda je to sigurno nešto posebno.

U subotu i nedjelju Mjesec će zračiti iz brižnog Raka učvršćujući poruku koju su Venera i Mars poslali u petak. Do nedjelje će se Mjesec povezati s oba planeta, a time će i ljubav dobiti sigurnost, emotivnu zahvalnost i privrženost.

Naravno, dodirivanje Mjeseca, Urana i Plutona ovaj vikend donijet će i neke trzavice, ali to će biti blaga neslaganja u odnosu na ono što bi se moglo dogoditi da Venera i Mars nisu u tako povoljnom položaju s Mjesecom. Sve u svemu, ljubav će vas nahraniti kao da ste pojeli najfiniju čokoladnu tortu.

Iskoristite utjecaj vodenog znaka Raka ovaj vikend za dijeljenje dubokih osjećaja s partnerom - ispunit će vam i dušu i tijelo.


Romantične ocjene vikenda 2. – 4. kolovoza:

OVAN
❤♡♡

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤♡♡

RAK
❤❤❤

LAV
❤♡♡

DJEVICA
❤❤❤

VAGA
❤♡♡

ŠKORPION
❤❤♡

STRIJELAC
❤♡♡

JARAC
❤❤♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤❤♡