NAPALJIVI RECEPTI

Jestivo donje rublje

04.08.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Nemojte više razbijati glavu ni premetati krevete, ormare ili kućicu za pse u potrazi za zametenim grudnjakom ili gaćicama. Kupite si jestivo donje rublje za koje uvijek znate gdje je završilo. Naravno, u probavnom traktu vašeg partnera

Premda simpatična, ideja jestivog donjeg rublja nikada nije do kraja zaživjela u svakodnevnoj upotrebi, koliko god izgledala slasno. Bomboni, žvakaće gume, pa čak salata ili slanina, nema čega se dizajneri nisu domislili da kulinarski prekriju vaše vitalne organe i začine ljubavni čin s par dobrih zalogaja.

Jestivo donje rublje uglavnom nije pretjerano skupo, košta oko četrdesetak kuna i dolazi u čitavom setu okusa. Ako vam to nije dosta, i Paris Hilton je viđena kako si kupuje jestivi bikini za Valentinovo pred dvije godine. Možda ga je pojela na putu do doma, ali čisto sumnjamo.

No kako sve izgledaju gaćice i grudnjaci od jestvina? Za početak, predstavljamo vam senzacionalan uradak od slanine. Ako je gladnom muškarcu ikada bilo do seksa, onda je to definitivno bio ljubavnik dame koja je objavila svoje fotke na Flickru. Ploškice tanko narezanog špeka nekako preprirodno srastaju s mekanim tkivom, a da ne bi izazvali seksualni apetit. Stavite naglasak na bilo koju od te dvije riječi i nećete fulati. Ideja je potekla od razgovora dvojice prijatelja koji su tražili ideju od milijun dolara. Sad, koliko je koštalo tih pola kile špeka, nismo sigurni, ali čini nam se da ipak zericu manje.

S druge strane, u nešto vegetarijanskijem tonu, Pamela Anderson je zabavila sve prijatelje životinja gaćicama i grudnjakom od salate. Radilo se o kampanji svjetske organizacije za zaštitu prava životinja PETA-e i obljubljena plavuša slikala se gola u zelenim jestvinama.

Na internetskoj stranici napisan je čak i vodič kako možete napraviti vlastito protestno vegetarijansko rublje. Samo malo upozorenje. Gaće od salate ne izlažite suncu jer će izgubiti sva  nutritivna svojstva, a da ne pričamo da bi se mogle smanjiti do veličine kada više ništa ne skrivaju.

Ipak, najpopularniji primjerci potrošivog donjeg veša pripadaju slatkišima. Sastavljene od bombončića, mozaične slatke gaćice predstavljaju i zdravstvenu opasnost. Dodir šećera s vaginalnim sekretom može prouzrokovati gljivična oboljenja te se savjetuje da takav desert navučete na sebe neposredno prije konzumacije. To je, uostalom, dobronamjerni savjet i za ostale odjevne recepte.

Ideja da vam se hrana topi, lijepi ili cijedi po mjestima gdje vam intima puca po pola ne zvuči najugodnije. Kod muškaraca problematiku može zaoštriti i činjenica da su im osjetljive zone dlakave. Strava i užas dlake u juhi tako dobiva daleko traumatičniju varijantu - dlaka u gaćama! Da, zvuči najnormalnije, ali sjetite se da ih trebate pojesti.

No, da ne bismo previše zastranili u infantilnim ugljikohidratskim bombama s lažnim voćnim okusima, vratimo se na pravu i tvrdu hranu, kako god to shvatili – muške gaće od govedine. Proizvođač čak tvrdi da, kada se materijal zagrijetoplinom tijela, gaćice počnu emitirati prirodne feromone koji će privući sve obližnje kravetine.

OK, osim što smo izmislili zadnjih šest riječi prethodne rečenice, kupovanje jestivog donjeg rublja možda treba shvatiti više kao rođendansku foru za frendove nego kao romantično iznenađenje za dvadesetu godišnjicu braka. Ako se ni nakon 20 godina idile niste fino napapali, bojimo se da jestive gaćice dolaze malo prekasno.