OSLOBAĐAJUĆI SEKS

Jeste li znali da postoji sajt za kršćanske svingere?

04.09.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Čuli smo za svakojake stvari, no moramo priznati da je ovo spoj koji bi nam teško bilo zamisliti da smo ga sami morali izmisliti – kršćanski svingeri

Svingeri su ljudi koji slobodno mijenjaju seksualne partnere. Ne znamo točno zašto, no nismo do sada zamišljali da je to spojivo s kršćanstvom. Netko je očito mislio da jest, s obzirom na sajt koji se zove 'Kršćanski svingeri'.

Stranica u pitanju hvali se time da si prijavljeni parovi mogu naći partnere za 'slobodnu ljubav'. Sajt dodaje da Isus nije osuđivao nikoga zbog njihovog životnog stila, pa ne bismo trebali ni mi.


Ukratko, sajt 'Kršćanski svingeri' nudi svoje usluge onima koji ne vide nikakav problem u seksu s izvanbračnim partnerima i svoje vjere.

'Posjetite naš klub i otkrijte ostale kršćanske parove s istim interesima i željama koji misle da ste zgodni. Učinit ćemo vaš život lakšim i pružiti vam jednostavniji pristup potencijalnim partnerima za izlaske', piše na sajtu.

Reakcije širom interneta uglavnom su bile negativne. Jedna anketa je pokazala kako 27 posto posjetitelja njihove stranice smatra da ne postoji nikakav problem s konceptom kršćanskih svingera, a 36 posto vjeruje da će oni koji se tako zabavljaju završiti u paklu.