PRIVLAČNE VRSTE

Jeste li znali da pomoću psa možete pronaći partnera?

20.09.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Vjerojatno vam to nikad nije palo na pamet, no novo istraživanje pokazuje da vam pas može pomoći u tome da pronađete partnera jer muškarce i žene privlače određene vrste

Istraživanje koje je provela društvena mreža za vlasnike kućnih ljubimaca, Kloof, na 1.000 sudionika otkrilo je kojih pet vrsta čini svoje vlasnike poželjnijim partnerima. Evo što su rezultati pokazali…

Bigl

Svi vole bigla, a i njihove vlasnike. Bez obzira jeste li žena ili muškarac, nitko neće moći odoljeti vašem šarmantnom i prijateljski nastrojenom četveronožnom prijatelju.

Čivava i pudla

Muškarcima su privlačne vlasnice čivava. To su živahni psi koji su usto izuzetno inteligentni. Ipak, vlasnice tih malih pasmina muškarci ne smatraju kandidatima za duge veze jer vjeruju da su pomalo glupe, pokazalo je istraživanje. Nažalost, isto važi i za vlasnice pudli.

Zlatni retriver

Zlatni retriveri su odličan izbor i za muškarce i za žene koji su sami. Muškarci su u istraživanju priznali da vlasnice retrivera smatraju boljim kandidatkinjama za ozbiljnu vezu nego vlasnice čivava.

S druge strane, žene su u ispitivanju rekle da muškarac koji je vlasnik retrivera djeluje kao dobar otac.

Usto, zlatni retriveri su izuzetno zahvalni i inteligentni psi i jedna su od najpopularnijih vrsta na svijetu.


Haski

Ženama se sviđaju vlasnici haskija. Istraživanje je pokazalo da one takve muškarce smatraju muževnijima od primjerice vlasnika buldoga.

Haski je poznat po izdržljivosti i marljivosti. Odličan je za aktivne osobe koje puno vremena provode u prirodi, a pogodan je čak i kao pas za terapiju.

Rotvajler

Vlasnici rotvajlera trebali bi ostaviti svog ljubimca kod kuće kad traže partnera. Naime istraživanje je pokazalo da ih žene smatraju površnima i odbojnima. Ono što možda žene ne znaju jest to da su rotvajleri vrlo moćni i zaštitnički nastrojeni psi koji su vlasnicima bezuvjetno vjerni.