DOBRO ZALEĐE

Je li ovo najveća stražnjica koju ste ikad vidjeli?

16.04.2013 u 14:00

Bionic
Reading

Pomalo je čudno da je 42-godišnja majka Barbie Edwards opsjednuta vlastitom pozadinom, no rezultat toga je da sada zarađuje pristojne svote novca. U zadnjih šest mjeseci je zaradila 18.000 funti (160.000 kuna) za balansiranje raznih stvari na svojoj stražnjici

Oduševljeni obožavatelji Barbie Edwards ne mogu se zasititi njene stražnjice – što zapravo i nije čudno s obzirom na to da je na glasu kao žena s najvećom stražnjicom u SAD-u. Majka troje djece iz Washingtona nada se da će uspjeti nagovoriti Guinnessovu knjigu rekorda da uvede kategoriju najveće stražnjice.

'Prije sam mrzila svoje velike obline, no otkad poziram, promijenila sam mišljenje o sebi. Moja stražnjica ima vlastitu karijeru i nije mi žao', kaže Barbe Edwards.


Više od 4.000 obožavatelja prati što će Barbie sljedeće odložiti na svoju pozadinu. Spretna majka često odlaže stvari na vlastitu stražnjicu dok čisti ili kuha.

Barbie Edwards nije imala pojma da postoje ljubitelji velikih oblina dok nije posjetila Las Vegas gdje je upoznala agenta koji joj je ponudio honorarni posao.

Iako je zadovoljna onim što joj se događa u životu, Barbie Edwards ipak bi voljela biti mršavija jer često ima problema – mora kupovati dvije karte kad putuje, ne može probavati odjeću jer je prevelika za kabine i često ruši naslagane predmete u trgovini. Barbie trenutno ima više od 227 kilograma i smatra se divovskom Kim Kardashian.