RASTROŠNA BESMISLICA

Je li 'milking' novo internetsko ludilo?

26.11.2012 u 11:03

Bionic
Reading

Nakon ljudi koji leže poput dasaka ili čuče kao sove na raznim bizarnim mjestima nekolicina studenata dosjetila se kako bi se u javnosti mogli polijevati mlijekom dok ih netko snima. Za razliku od dosadašnjih kratkotrajnih trendova, najnoviji 'milking' - osim što je besmislen - rastrošan je i širi neugodne mirise

Je li 'milking' sljedeći trend koji će zaraziti internet nakratko? Svakako se čini tako s obzirom da su mnogi studenti u Velikoj Britaniji već počeli imitirati grupicu koja se počela u javnosti zalijevati mlijekom dok ih netko snima.

Prvi 'milking' odigrao se u Newcastleu, no već su zabilježena imitiranja u Edinburghu, Nottinghamu, Cirencesteru i Oxfordu. Odgovor na pitanje što je ponukalo 22-godišnjeg Toma Morrisa da započne ovaj bizarni trend leži, naravno, u razbijanju dosade, prenosi Daily Mail.

'Sjedili smo u kuhinji i pričali kako bi baš bilo zabavno to učiniti ispred Starbucksa. Nakon što smo tamo otišli i snimili, stavili smo filmić na Facebook. Kad smo vidjeli koliko je naša ideja popularna odlučili smo napraviti bolju snimku', kaže Tom Morris.

'Nismo očekivali toliku pažnju. Cijela stvar je na početku bila zamišljena kao nešto zabavno za naše prijatelje. Dobili smo miješane reakcije', dodao je Morrisov prijatelj George Hoyland.

Mnogi smatraju kako se radi o nezrelom rastrošnom ponašanju.