GODIŠNJI HOROSKOP

Jarac

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Jarac

Ne potcjenjujte važnost kompromisa

Odnosi

Vašem ljubavnom životu neće nedostajati uzbuđenja. Iznimno ste privlačni i zavodljivi pa vam neće biti teško osvajati pažnju suprotnog spola, no veze započete u prvom dijelu godine vjerojatno neće potrajati. I vi i druga strana bit će suviše zauzeti, a nedostatak zajedničkih interesa i komunikacije mogao bi presuditi vašem odnosu i prije nego što se stigao razviti. S prvim danima ljeta flert i zavođenje će vam prestati biti prioriteti. Tražit ćete partnera koji će vam moći ponuditi stabilnost i sigurnost pa ćete bježati od površnih veza. Jarčevi koji su u braku čitave će godine provoditi mnogo vremena s voljenim i nerijetko njegove potrebe stavljati ispred svojih. Povremene svađe ne bi trebale ugroziti vašu zajedničku budućnost.

Novac i obaveze

Prva polovica godine bit će obilježena intenzivnom i živom komunikacijom s okolinom. Uspješna suradnja s drugima bit će nužna za ostvarenje dobrih rezultata pa ćete nerijetko morati posezati za kompromisima. Poznanstva koja ćete ostvariti usmjerit će vašu karijeru u novom pravcu, no nemojte se upuštati u suradnju s nekim u koga nemate puno povjerenje. Pojedina partnerstva bi se mogla raspasti jer ćete osjetiti potrebu za samostalnim djelovanjem, no druga strana neće biti spremna olako vam dati ono što želite. Naglašena je mogućnost sudskih parnica i pravnih procesa. Nakon srpnja vaš će rad biti manje izložen javnom oku, a u miru i tišini najefikasnije ćete se suočavati s nagomilanim obavezama. Dobar nos za biznis omogućit će vam da spretno investirate novac i ostvarite zaradu.

Zdravlje i ljepota

Uzrujavanje oko sitnica i nemogućnost da se opustite najviše će škoditi vašem zdravlju. Nastojte voditi što mirniji način života i pronađite aktivnost ili sport koji će vas osloboditi negativne energije. Redovito obavljajte liječničke i stomatološke preglede u svrhu prevencije.