AVANTURIST

Izgubljeni mačić mjesec dana živio na aerodromu

24.06.2014 u 08:59

Bionic
Reading

Slatki mačić Chester pravi je mali zlikovac – uspio je u zračnoj luci pobjeći iz kaveza i uspješno je izbjegavao potragu mjesec dana. No, na kraju je ipak odletio za Kanadu svojoj novoj vlasnici Amandi Stewart

Kanađanka Amanda Stewart iz Surreyja kupila je mačića Chestera od uzgajivača u Montrealu. Slatki Chester je pasmine škotski fold, star samo sedam mjeseci, no zračna luka izgubila ga je kad se uspio osloboditi iz kaveza u kojem je trebao putovati.


Nakon mjesec dana potrage, djelatnici Air Canade našli su mačića i vratili ga njegovoj vlasnici. Koliko god to nevjerojatno zvučalo, Chester nije imao nikakve ozljede i nije dobio nikakvu bolest – potpuno je zdrav. Jedino je malo smršavio.

Tijekom mjesec dana potrage, Amanda Stewart napravila je Facebook stranicu na koju je stavila fotografije Chestera kako bi povećala šansu njegova pronalaska.


'Slanje ljubimaca zrakoplovom nije sigurno', bio je komentar Amande Stewart kojoj je sigurno bilo drago da je njen novi mačić ovaj put letio do Montreala u krilu djelatnika Air Canade koji ga je našao.