PREDANA MAMA

Indijka doji jednomjesečno tele

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 01.09.2010 14:04
  • Objavljeno 01.09.2010 u 12:23
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Indijka iz Radžastana osvojila je srca svojih susjeda u selu nakon što je na neobičan način proradio njezin majčinski instinkt pa je u svoje krilo primila i tele koje je ostalo bez majke

Chouthi Bai iz sela Kilchu počela je dojiti tele jer mu je majka tri dana nakon rođenja uginula. Odonda ga doji i othranjuje kao da je njezino dijete.

'Nakon što mu je majka uginula, samo sam ga držala u rukama i dojila. Bilo je tako malo kad mu je majka uginula. Što se mene tiče, nema razlike između djeteta i teleta', rekla je Bai držeći ga u rukama.

Tele je sad već staro preko mjesec i pol dana, a Bai se potpuno vezala uz njega. Danas ga doji tri do četiri puta dnevno, a daje mu i čvrstu hranu poput trave.

'Hranim ga tri do četiri puta dnevno, a ponekad mu dajem sijeno i vodu da se navikne na tu hranu prije nego što posve prijeđe na nju. Trava će mu pomoći da naraste, a bogovi će sigurno biti zadovoljni što sam ga podigla', dodala je Bai.

Jedan je Indijac komentirao njezin postupak: 'Ovo se prvi put dogodilo u našem selu. Kad god s obitelji ide u polje, uvijek povedu i tele, a hrane ga nekoliko puta dnevno. Kao što je nas majka podigla hraneći nas svojim mlijekom, to isto radi i ona!'

Indijka doji tele

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi