NEUGODNO IZNENAĐENJE

Ima li išta bolje od orgija u iznajmljenom stanu?

18.03.2014 u 15:53

Bionic
Reading

Katastrofalan scenarij dogodio se Ariju Temanu koji je odlučio putem web-servisa Airbnb iznajmiti stan koji koristi u New Yorku za vikend dok je trebao biti na putu. No umjesto Davida Cartera i roditelja njegove žene, kad se Teman vratio po zaboravljenu prtljagu, zatekao je orgije u svom domu

Airbnb bavi se spajanjem ljudi koji žele na nekoliko dana zamijeniti svoj stan s onima koji trebaju prenoćište na nekoliko dana kad putuju. Ari Teman tako je iznajmio svoj njujorški stan za vikend i kad se vratio po zaboravljenu prtljagu, očekivao je da će upoznati svekrvu i svekra svog privremenog stanara Davida Cartera, no umjesto tihe večere, vlasnik je ušetao u orgiju punašnih žena, piše The Huffington Post

David Carter imao je dobre ocjene kao korisnik Airbnba pa Teman nije imao razloga sumnjati da mu se sprema neugodno iznenađenje.

'Najgori dio interneta mi je bio u stanu', kasnije je komentirao Ari Teman.


David Carter tvrdi da nikad nije napisao Temanovu adresu kao mjesto za orgiju te da smatra da nije učinio ništa krivo. Teman sada pak traži novi stan jer ga vlasnik izbacuje.

David Carter u međuvremenu je izgubio svoje članstvo na siteu Airbnb koji će Temanu nadoknaditi eventualnu štetu na pokućstvu. Tvrtka je također pronašla mjesto gdje može biti dok traži novi stan.