250. ROĐENDAN

Guinness pivopijama poklanja put u svemir

01.07.2009 u 10:28

Bionic
Reading

U sklopu obilježavanja 250. godišnjice postojanja proizvođač piva Guinness nudi atraktivnu glavnu nagradu – putovanje u svemir letjelicom kompanije Virgin Galactic koja je orijentirana na turistička svemirska putovanja

Jedan od najpoznatijih proizvođača piva na svijetu sudionicima u nagradnoj igri poklanja tri nagrade. Glavna je put u svemir, druga u dubine oceana, a treća na koncert Black Eyed Peasa. U natjecanju mogu sudjelovati odrasle osobe u 28 zemalja preko službene internetske stranice www.guinness.com. Izvlačenje pobjednika održat će se 24. rujna.

Najveći sretnik će imati priliku biti jedan od prvih neprofesionalnih astronauta koji će prvom komercijalnom svemirskom agencijom Virgin Galactic putovati u svemir. Nakon treninga u Novom Meksiku pobjednik će okružiti Zemlju i iskusiti bestežinsko stanje.

Drugi će izvučeni dobitnik s dvoje prijatelja imati priliku posjetiti otočje Lofoten na sjeveru Norveške gdje će posjetiti prvi podvodni Guinnessov bar. Treći će natjecatelj također u društvu dvoje prijatelja prisustvovati ekskluzivnom nastupu benda The Black Eyed Peas na snimanju u studiju.