KAMO IDE OVAJ SVIJET...

Gosti se žalili na konobarice u toplesu?!?

18.07.2013 u 14:18

Bionic
Reading

Stanovnici Lewisvillea u Teksasu požalili su se na oskudno odjevene konobarice koje su prekrile grudi samo bojom za tijelo, pa je gradsko vijeće donijelo odluku da se u restoranima više ne smije posluživati hrana na taj način

Teksaški restoran Redneck Haven u Lewisvilleu morat će smisliti kako drugačije privući goste otkad je gradsko vijeće zabranilo posluživanje hrane s bojom na tijelu. Naime njihove su konobarice dosad imale samo boju za tijelo na grudima.

Policija je primila razne žalbe na oskudno odjevene konobarice u restoranu Redneck Haven, pa je taj problem dospio i na dnevni red gradskog vijeća.


'Bili smo šokirani kad smo vidjeli sve te mlade dame bez odjeće. Nisu imale gotovo ništa ispod pojasa, a gole grudi prekrivene su im samo bojom. Taj restoran je između dva obiteljska restorana', rekla je Catherine Holliday na sastanku gradskog vijeća.

Još je nepoznato kako će reagirati vlasnik Redneck Havena, no ako želi i dalje imati oskudno odjevene djevojke koje poslužuju hranu, morat će nabaviti dozvolu za seksualno orijentiran posao.