PRVENSTVO HRVATSKE

Finalni obračun kartaša u Yu-Gi-Oh!-u

10.03.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Nakon 55 kvalifikacijskih turnira održanih širom Hrvatske, vrijeme je za konačan obračun. Najboljih 200 igrača iz cijele Hrvatske sučelit će se u završnici velikog Yu-Gi-Oh! turnira na Zagrebačkom velesajmu

U organizaciji tvrtke Land of Magic u subotu, 13. ožujka, u 10 sati započet će finalni obračun najboljih igrača kartama Yu-Gi-Oh! Najboljih 200 igrača sudjelovat će u prvenstvu Hrvatske u sportskom društvu Hotanj na Zagrebačkom velesajmu.

Pobjednike turnira, osim časti i slave, očekuju i vrijedne nagrade: X-Box konzola, iPod uređaji, obilje vrijednih Yu-Gi-Oh! proizvoda, kao i bonovi za kupnju u Land of Magic dućanima.

Yu-Gi-Oh! Trading Card Game je igra kartama izrađena prema istoimenom Konamijevom animiranom filmu u kojem je okosnica radnje dvoboj čudovišta. Nakon iznimnog uspjeha animirane franšize, Yu-Gi-Oh! se pojavio i u kartaškoj igri i u brojnim videoigrama.

Igra okuplja milijune igrača širom svijeta, a ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda brojkom od 22 milijarde prodanih karata. Igra kartama Yu-Gi-Oh! iznimno je popularna i u Hrvatskoj gdje se svake godine održi više od 500 natjecanja na kojima sudjeluje više tisuća igrača i igračica. Yu-Gi-Oh! TCG u Hrvatskoj distribuira tvrtka Land of Magic