MJESEČNI HOROSKOP

Evo što su vam zvijezde pripremile u srpnju

01.07.2014 u 08:07

Bionic
Reading

Većina znakova će iskoristiti srpanj za odlazak na ljetovanje ili neki drugi tip godišnjeg odmora, a što vam zvijezde savjetuju po tom pitanju, pročitajte u novom mjesečnom horoskopu

Prva polovica mjeseca idealna je za odlazak na ljetovanje, savjetuju zvijezde Ovnovima, dok će u tom periodu bračni parovi u znaku Bika planirati budućnost i ulagati u uređenje doma. Blizanci samci su zavodljivi i privlačni pa im neće nedostajati ljubavnih prilika, a zauzete Rakove bi nedostatak komunikacije mogao udaljiti od voljene osobe.


Lavovi samci će se odlično zabavljati dok bi Djevicama odlazak na putovanje mogao iznjedriti novu ljubav. Prvi srpanjski dani bit će obilježeni romantičnim trenucima kod Vaga, a slobodni Škorpioni će osjetiti želju za izlascima i avanturama.

Strijelci će osjećati nezadovoljstvo osjećajnim životom, a Jarci će se teško opuštati u društvu osoba suprotnog spola. Vodenjaci će odbaciti okove prošlosti i prepustiti se novim ljubavnim iskustvima. Ribe, ako vam je odnos s voljenom osobom zapao u krizu, zaputite se na ljetovanje.

Detaljan mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE