TJEDNI HOROSKOP

Evo što su vam pripremile zvijezde ovaj tjedan

11.08.2014 u 09:30

Bionic
Reading

Polovica kolovoza i planetarna gužva u vladajućem znaku Lavu nekim će znakovima donijeti vrlo pozitivna i dugo očekivana razrješenja problema, a drugima će zapapriti stalnim svađama i krizama. U kojoj god se skupini našli, pokušajte ne reagirati u afektu i smiriti doživljaj. Evo što su vam pripremile zvijezde za ovaj tjedan

Ljubavni život Ovnova će procvjetati, a duge veze vratit će se na sam početak. Bikovima će svađe s bližnjima obilježiti sredinu kolovoza, i to vezane uz financije i nasljedstvo. Bogati društveni život obilježen čestim izlascima i putovanjima unijet će dah osvježenja u svakodnevicu Blizanaca. Rakovi će se fokusirati na materijalnu stranu veze i planirati kupnju namještaja, automobila ili preuređenje stana.


Skup planeta u znaku Lava obećava uzbudljive i nezaboravne dane. Djevicama neće odgovarati velika društva pa će odbijati pozive prijatelja. Vage će biti zbunjene jer će se ljubavni odnosi ispreplitati s prijateljskima. Česte svađe s partnerom nagnat će Škorpione da ozbiljnije razmisle o razdvajanju.

Strijelci ulaze u čarobno ljubavno razdoblje u kojem će im sve želje biti ispunjene. Jarci će previše brinuti o mišljenju okoline, a Vodenjaci u dugim vezama prolazit će kroz krizno razdoblje. Zbog svakodnevnih obaveza i zahtjeva ukućana Ribe neće imati vremena za ljubav.

Opširniji tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE