UZVRAĆENA PLEMENITOST

Evo kako se beskućniku potpuno preokrenuo život

05.09.2013 u 15:19

Bionic
Reading

Billy Ray Harris bio je beskućnik u Kansas Cityju koji je vratio izgubljeni dijamantni prsten Sarah Darling. Njezin suprug bio je toliko dirnut tim plemenitim činom da je preko društvenih mreža uspio za Harrisa prikupiti više od 190.000 dolara

Da danas upoznate Billyja Raya Harrisa, muškarca u srednjim godinama koji otplaćuje hipoteku i ima auto pred kućom, ne biste nikad pogodili da je još prije manje od godinu dana bio beskućnik.

Billy Ray Harris prosio je na cesti u Kansas Cityju, kad je primijetio da mu je u plastičnoj čaši dijamantni prsten. Umjesto da ga proda i olakša si život, Harris je sačuvao komad nakita i tri dana kasnije ga vratio Sarah Darling kojoj je skliznuo s prsta kad mu je davala milodar.


Suprug sretne Sarah Darling, Bill Krejci, bio je Harrisu toliko zahvalan da je pokrenuo akciju na društvenim mrežama kako bi prikupio donacije i tako mu nekako uzvratio lijepu gestu. Iako se nije nadao svoti većoj od 1.000 dolara, Krejci je ostao bez teksta kad je uspio skupiti više od 190.000 dolara za Harrisa.

Harris danas ima kuću, auto i nada se da će mu uspjeti pokrenuti svoju tvrtku. Nedavno se također nakon dugo vremena ponovo vidio sa svojom obitelji.

'Kad pomislim na prošlost, kroz glavu mi prođe – hvala Bogu da je gotovo. Ponovo se osjećam kao čovjek', rekao je Billy Ray Harris.