PRASE OTEŽALO

Evo kako izgleda ljubimac težak 250 kilograma

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 25.05.2014 07:49
  • Objavljeno 25.05.2014 u 07:49
svinja Esther funvideo

svinja Esther funvideo

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Derek Walter i Steve Jenkins spasili su svinju Esther i uzeli je kao kućnog ljubimca. Ono što nisu znali jest to da će Esther vrlo uskoro težiti 250 kilograma

Kanađani Derek Walter i Steve Jenkins žive u predgrađu Toronta u kući od oko 100 kvadratnih metara s malenim vrtom. Walter je trgovac nekretninama, a Jenkins je iluzionist.

Do prije dvije godine imali su dvije mačke i dva psa koje su spasili, no onda je u njihove živote ušla svinja Esther. Srednjoškolski prijatelj rekao je Steveu Jenkinsu da će se morati riješiti minijaturne svinje jer se ne slaže s ostalim životinjama, na što je iluzionist uzeo Esther i doveo je kući.

Veterinar koji je pregledao Esther obavijestio je Waltera i Jenkinsa da se ne radi o minijaturnoj, već o normalnoj svinji koja neće ostati mala, no dotad su obojica već bila zaljubljena u novog ljubimca. Dvije godine kasnije, Esther teži 250 kilograma, a Walter i Jenkins su vegetarijanci.


U domu Waltera i Jenkinsa sva je hrana na visokim policama ili iza zaključanih vrata. Esther se voli igrati i maziti. Na neki način podsjeća na velikog izrazito pametnog psa.

Najnoviji projekt Waltera i Jenkinsa je farma na kojoj bi željeli spašavati domaće životinje koje su živjele u lošim uvjetima. Trenutačno na Indiegogou sakupljaju novac kako bi kupili zemlju gdje će Azil Esther Effect biti. Sakupili su oko 400.000 kanadskih dolara – oko jedne trećine neophodnog iznosa.

U slučaju da ne uspiju prikupiti sav novac, Walter i Jenkins namjeravaju prodati svoju kuću i preseliti se na farmu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!