SLAVNA PJEVAČICA TVRDI

'Duh je opsjeo moju vaginu!'

17.10.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Slavne osobe nisu nužno genijalci ili potpuno prizemljeni ljudi. Doduše, u slučaju kalifornijske pjevačice Ke$he skloniji smo misliti da su stvari koje je izrekla kod Jimmyja Kimmela način na koji održati imidž 'različitosti'

Pjevačica Ke$ha je u gostima kod Jimmyja Kimmela izjavila da se redovito podvrgava hipnozi te da ima duhove u svojoj vagini. U pitanju je pomalo bizarna najava za prvu epizodu serije 'My crazy life' u kojoj se pjevačica podvrgava 'egzorcizmu' zbog svog spolnog organa.


'Duh je opsjeo moju vaginu! Ti se smiješ, ali to je vrlo ozbiljno. To je problem. Znam da to zvuči ludo, ali ja vjerujem u te lude stvari. Rekli su mi da imam mrtve ljude u sebi, pa sam nazvala svog hipnoterapeuta. On mi je objasnio da moram izvesti egzorcizam na svom tijelu. Kad je približio 'duhometar' mojoj vagini, počeo je svaki put proizvoditi zvukove. Čini se da je u pravu jer je sad već prošlo neko vrijeme otkad sam zadnji put imala intimne odnose s nekim', rekla je pjevačica Jimmyju Kimmelu.

Osim o svojim natprirodnim problemima, Ke$ha je pričala o putovanju na Aljasku na kojoj je snimila neke scene iz serije 'My crazy, beautiful life'.