ABRAKADABRA ZOO

Doživite noćni obilazak Zoološkog vrta grada Zagreba

20.09.2013 u 07:24

Abrakadabra ZOO

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zoološki vrt grada Zagreba

Bionic
Reading

U tijeku su upisi u Abrakadabra Zoo, noćni obilazak Zoološkog vrta grada Zagreba tijekom kojeg posjetitelji, uz životinje, upoznaju likove koji su dio hrvatske povijesti, mitova i legendi. Program, namijenjen djeci i roditeljima, traje tri sata i svake se večeri od 7. do 31. listopada održava u dva termina - od 18 i 20 sati

Abrakadabra Zoo fantastična je priča u koju djeca mogu hrabro zakoračiti u društvu roditelja. Zahvaljujući tome svake godine posebno osmišljenom programu Zoološki se vrt u listopadu pretvara u čarobno mjesto kojim vladaju vještice, vile, čarobnjaci i raznolika mitska bića.

Ove jeseni jezu donosi Noćna Mora, vještica kojoj ni hrabri lav Kongo ne može ništa. I Tatomir, starohrvatski bog mjeseca, komplicira stvari. Kako bi ispravio davno učinjenu pogrešku, mora pronaći nestalu Maksimirsku coprnicu te zagonetni Crni biser. U borbi sa zlim silama i rješavanju teških zagonetki potrebna mu je pomoć najmlađih posjetitelja.


Kako bi skupili snagu za tu važnu misiju kroz koju djeca upoznaju prave vrijednosti, u sklopu noćnog obilaska ZOO-a posjetitelje očekuje tradicionalni roštilj sa slasnim hrenovkama i toplim čajem te pregršt zabave na radionici dubljenja bundeva.

Ulaznice za Abrakadabra Zoo mogu se kupiti u Zoološkom vrtu te Zagrebačkom životinjskom kutku.