ON GORILA, ONA ŽIRAFA

Domišljatom prosidbom osvojio i curu i internet

21.08.2013 u 10:45

Paul Phillips i Erika Ramos

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook / Yonimation

Bionic
Reading

Paul Phillips je za svoju srodnu dušu Eriku Ramos dao izraditi slikovnicu o gorili i žirafi. Naravno, u toj priči je on gorila, a ona žirafa. Unatoč neobičnoj kombinaciji priča ima sretan završetak, a njegova je prosidba postala hit na internetu

Domišljati Paul Phillips izveo je pravu akciju da bi zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Eriku Ramos. Prvo je angažirao ilustratoricu Yoni Limor koja je napravila slikovnicu po njegovoj želji. U toj priči Paul je bio gorila, a Erika žirafa.

'Odlučio sam se za gorilu jer često idemo u ZOO. Ona obožava žirafe, a ja sam nespretan kao gorila. Priča iz slikovnice prati našu priču, a na kraju gorila zaprosi žirafu riječima: 'Moja najdraža žirafo, hoćeš li se udati za mene'', rekao je Paul.

Tjedan dana unaprijed najavio je Eriki večeru za taj dan, a prije toga ju je odveo u knjižnicu u kojoj je pronašla slikovnicu i potpuno se izbezumila od uzbuđenja. Sve je snimila fotografkinja Laura Ingram koju je Paul angažirao.


'Htio sam da sve prođe savršeno. Bilo je skupo, ali vrijedilo je jer platio sam nešto što ćemo pamtiti cijelog života', dodao je Paul.