ASTRO KOMPATIBILNOST

Djevica i Lav eksplozivna su kombinacija

01.03.2017 u 19:14

Bionic
Reading

Povezanost s braćom i sestrama jedna je od najdubljih i najsloženijih u životu. Uz nebrojene zgode i sjećanja iz djetinjstva, braća i sestre dijele povjerenje i iskrenu međusobnu ljubav. No takav se odnos može prilično zakomplicirati zbog rivalstva i različitih osobnosti. Otkrijte koliko se dobro slažete sa sestrom ili bratom i kako možete poboljšati odnos. Napominjemo da se svaka kombinacija odnosi bilo na dvije sestre, dva brata, ili sestru i brata

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Djevica

Iako između Ovna i Djevice vlada velika bratsko-sestrinska ljubav, imaju bitno drugačije poglede na život i različite ukuse za odjeću, zabavu i ljude. Ovan će od djetinjstva biti vrlo društven i aktivan, dok će se Djevica više voljeti igrati sama i razvijati intelektualne sposobnosti. Iako možda neće biti jako bliski, uvijek će si međusobno pružati podršku.


Lav i Djevica

Trebat će im vremena da razviju dobar bratsko-sestrinski odnos. U djetinjstvu će njihove svađe biti prilično žestoke. Lavova narcisoidnost ići će Djevici na živce, dok će Lava nervirati njeno učestalo kritiziranje i sitničavost. No kada odrastu, prihvatit će međusobne razlike i uvijek biti potpora jedno drugome.

Strijelac i Djevica

Iako se vole, teško se mogu složiti. Zahtjevna i kritična Djevica usporavat će Strijelca i spuštati ga na zemlju, što ovaj zanesenjak i pustolov teško prihvaća. Često ne uspiju ostvariti bliskost koju imaju neka druga braća i sestre, no unatoč tome, znaju da se jedno na drugo mogu osloniti. To je ujedno i najjača karika ove veze.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Djevica

Biku i Djevici neće nedostajati ideja i mašte za zajedničku igru, neovisno o skučenosti prostora. Bik će kroz igru promišljati kako može izgraditi nešto veliko, dok će se Djevica potruditi da mu pritom ne promakne neki važan detalj. I u odrasloj će dobi biti najbolji prijatelji, razmjenjivati ideje i uzajamno se veseliti uspjesima.

Djevica i Djevica

Brat i sestra Djevica od najranijeg će se djetinjstva odlično razumjeti i zajednički sve gledati i analizirati. Roditelji s njima neće imati pune ruke posla, jer će oboje biti zadivljujuće samostalni. Redovno će do suza nasmijati mamu i tatu, jer će si međusobno prigovarati oko učenja i urednosti. Razmirice će trajati kratko i začas će opet biti prisni prijatelji.

Jarac i Djevica

Ovaj par zemljanih znakova odlično će se slagati kao brat i sestra. Oboje su ozbiljni i vrlo organizirani što će biti očito čak i u njihovoj najranijoj dobi. Njih dvoje će se dobro nadopunjavati i međusobno poštovati. Kao odrasle osobe će najvjerojatnije raditi zajedno ili pak satima razgovarati o svojim bogatim profesionalnim uspjesima.


ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Djevica

Iako su karakterno različiti, od najranijih će dana naučiti poštovati međusobne vrline i talente. Blizanci će biti puni ideja, dok će ih Djevica znati svesti u okvire realnosti. Blizanci će uvijek biti komunikativniji, ali će ih zato Djevica preteći u organizaciji. Do svađa će doći jedino kada Blizanac ne održi obećanje pouzdanoj Djevici. U odrasloj će dobi biti prijatelji i čvrst oslonac.

Vaga i Djevica

Lako će pronaći sklad i održavati ga. Djevica želi biti u mogućnosti pomagati drugima, a Vaga će tu pomoć rado prihvatiti. Do problema će doći ako Vaga poželi izrabiti Djevicu. Ona će se u raspravi služiti s činjenicama, dok će Vaga primjenjivati teoriju. Na kraju će ipak doći do kompromisa, jer im je draži mir.

Vodenjak i Djevica

Ni u jednom trenutku neće željeti promijeniti osobnost onoga drugoga, već će prihvatiti i poštovati međusobne razlike. Bez obzira je li mlađi ili stariji, Vodenjak će u konačnici preuzeti dominaciju u tom odnosu. Međutim, kada se posvađaju, oboje će se toliko duriti da će im biti potreban posrednik u mirenju.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Djevica

Vrlo su brižni i puni ljubavi te će se često ponašati kao zamjenski roditelji jedno drugome. Zbog takvog intenzivnog odnosa, nerijetko će se i posvađati. Primjerice, Rakova neurednost i odbijanje slaganja stvari urednoj će i organiziranoj Djevici jako ići na živce. U isto vrijeme, djevičja sklonost kritiziranju prije će ili kasnije povrijediti Rakove osjećaje.

Škorpion i Djevica

Iako imaju različite osobnosti, dijele nešto zajedničko: oboje nastoje postići izvrsnost u svemu što rade. Toliko su usredotočeni na perfekcionizam da se često sukobljavaju zbog prevelike međusobne kritičnosti. Kao odrasli rado će se sjećati djetinjstva i njegovati zajedničke uspomene.

Ribe i Djevica

Iako su drugačiji, ovo će dvoje pronaći ravnotežu i sklad u svakoj situaciji. Djevica čvrsto stoji na zemlji pa će u ključnim trenucima pomoći Ribi da pronađe ravnotežu. S druge strane, kreativne će Ribe zadiviti Djevicu maštovitim zamislima. Povremeno će doći do nesporazuma koji će međutim biti lako rješivi. Nastavit će se dobro slagati i kao odrasli.