PLASTIK FANTASTIK

Deset čudaka koji žele izgledati kao lutke

16.01.2014 u 10:22

Bionic
Reading

Deset primjera ljudi koji žele izgledati kao lutke nemaju jedan jedinstven razlog za to – svatko od njih ima neku svoju ideju zašto svoja tijela i lica oblikuju prema igračkama

Anastasija Špagina iz Ukrajine

Djevojke koje mijenjaju svoj izgled kako bi više sličile lutkama u Odesi je već trend koji mnogi popularno nazivaju 'barbika-gripom'. Anastasija Špagina samo je jedna od mnogih djevojaka koja nikad ne napušta kuću bez šminke.


Justin Jedica iz SAD-a

Justin Jedica mogao bi izlaziti s bilo kojom od 'lutki' na ovoj listi s obzirom na to da izgleda kao Ken. No umjesto toga se radije svađa s Valerijom Lukjanovom tko je bolja Barbika. Pretpostavljamo da je mladiću izgled bilo koje lutke dobar – bez obzira na spol.


Anđelika Kenova iz Rusije

Anđelika Kenova novopridošlica je na sceni živih barbika i kenova. Svoj izgled duguje plastičnoj kirurgiji kojom si je smanjila struk za nevjerojatnih 50 centimetara te povećala grudi. Razlog za neobičnu promjenu izgleda u ovom je slučaju slava.


Aaron Bruckner iz SAD-a

Američki maneken Aaron Bruckner pojavio se njemačkom izdanju časopisa GQ u ulozi Kena. Ne možemo reći da mu to nije uspjelo. No lutkasti izgled u njegovu je slučaju posljedica rada stručnjaka za šminku te računalnog dorađivanja fotografija. Bruckner inače izgleda potpuno normalno – za jednog manekena, to jest.


Alina Kovaleskaja iz Ukrajine

Kao što smo već rekli, Ukrajina je savršeno mjesto za djevojke koje žele izgledati kao lutke. Alina Kovaleskaja također izgleda kao barbika i ima svoje obožavatelje širom svijeta.


Venus Isabelle Palermo iz Velike Britanije

Venus Isabelle Palermo, također poznata i kao Venus Angelic, Britanka je koja je dvije godine živjela u Japanu. Tamo je, ponesena raznim likovima iz animiranih filmova i iz stripova, otkrila svoju ljubav prema šminkanju i modi.


Wang Jiayun iz Kine

Wang Jiayun možda izgleda kao lutka na napuhavanje, no među Korejcima je slavna ličnost. Njezino ime jedno je od najtraženijih na korejskim portalima od 2011. kada je postala internetski hit.


Vanilla Chamu iz Japana

U zemljama istočne Azije dosta je popularno podvrgnuti se plastičnoj kirurgiji i na taj si način povećati oči, no ipak nam se čini da je djevojka poznata kao Vanilla Chamu možda malo pretjerala. Navodno je potrošila oko 100.000 dolara na 30 različitih kirurških zahvata koje je prošla da bi izgledala – pa, prilično bizarno!


Dakota Ostranga iz SAD-a

Dakota Ostrenga poznata je i kao Dakota Rose te KotaKoti. Slavu je stekla još dok je bila maloljetna svojim neobičnim poukama šminkanja na YouTubeu. Zahvaljujući svom srednjoškolskom projektu, danas ima posao u Japanu.


Valeria Lukjanova iz Ukrajine

Ako ne znate nijedno drugo ime na ovoj listi, svejedno je još uvijek lako moguće da vam je Valeria Lukjanova poznata. Ona je 'nulti pacijent' 'barbika-gripe'. Njezine plastične operacije navodno su koštale oko pola milijuna dolara, a danas je poznata kao 'svemirska barbika' zbog svojih bizarnih duhovnih uvjerenja.