AH, LJUBAV!

Dečko joj tetovirao svoje ime preko cijelog lica

05.02.2013 u 14:15

Bionic
Reading

Kad je Lesya upoznala Ruslana trebala su joj samo 24 sata prije nego se odlučila vjenčati s njim. Kao znak vječne ljubavi dozvolila mu je da joj na licu tetovira svoje ime

Djevojka po imenu Lesya upoznala je i zaljubila se u Ruslana Toumaniantza na internetu. Trebala su joj samo 24 sata da mu dozvoli da joj tetovira svoje ime preko lica.

Lesya se planira vjenčati s Ruslanom koji je svoje ime tetovirao na njeno lice ogromnim desetcentimetarskim gotičkim slovima. Lesya tvrdi kako je to znak njihove predanosti jedno drugom.

Osim svog imena Ruslan je tetovirao i riječi 'sve za ljubav' iznad Lesyjinih obrva.


'To je simbol vječne ljubavi. Voljela bih kad bi tetovirao svaki centimetar mog tijela', kaže Lesya koja je počela šegrtovati tetoviranje kod Ruslana.

Ruslan je postao poznat prošle godine kad je tetovirao galaksiju preko lica svoje tadašnje djevojke Kimberley Vlaeminck. Kimberley je imala samo 18 godina i nije pristala na Ruslanov umjetnički izraz, nego je navodno zaspala u belgijskom studiju (iako je teško povjerovati da se nekog može tetovirati, a da se ne probudi). Ruslanova bivša djevojka je u međuvremenu dala laserski maknuti tetovažu sa svog lica.

Neobičan par želi osnovati obitelj, a Lesya planira naučiti tetovirati i želi da joj njen budući suprug prekrije tijelo u potpunosti tetovažama. Njihovi prijatelji im svi žele sreću i uglavnom podržavaju njihovu ljubav.