TJEDNI HOROSKOP

Čuvajte se zločestih komentara Lavova

09.06.2014 u 10:11

Bionic
Reading

Strijelci, Jarci i Ribe izvući će najveću korist u ovom tjednu s astrološkog aspekta, što u poslovnom, što u ljubavnom smislu. A što su zvijezde pripremile ostalim znakovima, pročitajte u našem novom tjednom horoskopu

Ovnovi bi trebali pripaziti što potpisuju i ne upuštati se u projekte upitne budućnosti dok će Bikovi u poslu naići na neke neočekivane okolnosti i probleme koje će morati rješavati u hodu. Nesigurnost i manjak samopouzdanja spriječit će Blizance u namjeri da priđu osobi koja im se sviđa. Pad energije i raspoloženja navest će Rakove da se više odmaraju.


Lavovi bi se trebali suzdržati od nepotrebnih kritika i zločestih komentara, a Djevice će vezu najbolje unaprijediti dugim razgovorima i zajedničkim izlascima. Vage su trenutno u fazi da loše procjenjuju druge ljude pa bi se mogle naći na meti neiskrene ili prevrtljive osobe koja ih samo želi iskoristiti. Škorpionima će izlasci s društvom i često izbivanje iz kuće biti povod za svađe s partnerom.

Strijelci, nemojte se obazirati na zlobne tračeve kojima vam netko pokušava ugroziti stečenu poziciju. Pred Jarcima su sretni ljubavni trenuci u kojima će shvatiti da je voljena osoba ona prava. Osjećajni život Vodenjaka bit će buran i napet i mogao bi eskalirati žestokom svađom. U život Riba ući će privlačna osoba s kojom će se razumjeti i bez mnogo riječi.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE