LJUBAVNI HOROSKOP

Čeka nas vikend emocionalnog prosvjetljenja

21.03.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Kad je u pitanju ljubav, ovaj ćete vikend imati najbolje namjere, no ozbiljni bi vas razgovori mogli otrijezniti i dovesti do nekih sasvim novih saznanja

Mjesec će boraviti u znaku Strijelca od petka pa sve do nedjelje poslijepodne, a Strijelac je znak koji se dosta zabrinjava oko poštenja i morala. Čvrsto se drži svojih uvjerenja i traži da se poštuje njegovo mišljenje.

Zbog toga bi se ovaj vikend moglo dogoditi da ćete se osjećati loše ako partner ne bude dijelio vaše stavove, barem u važnim pitanjima. Mogli biste to shvatiti suviše osobno, a razliku u mišljenjima čak biste mogli doživjeti kao oblik odbijanja.

Ako se to i dogodi, odmaknite se na trenutak i zapitajte se ponašate li se patronizirajuće. Licemjeran stav će zasigurno ubiti svako dobro raspoloženje i zabavu koju možete podijeliti s partnerom ovaj vikend. Ponekad u ljubavi moramo svjesno donijeti odluku da budemo sretni umjesto da hranimo potrebu da uvijek budemo u pravu. Ovo će biti jedan od takvih vikenda.

U subotu će se Merkur povezati s Neptunom i vaša promišljanja o vjeri u ljubav bit će posve idealistična. Ako i postoji nešto zbog čega biste mogli biti sumnjičavi, vi ćete to ignorirati i uvjeriti se da vi i vaša ljubav živite san! Ako je to istina, onda ne može bolje. Ako ne, do nedjelje navečer mogli biste osjećati emocionalni mamurluk jer tada Mjesec ulazi u znak Jarca.


Romantične ocjene vikenda od 21. do 23. ožujka:

OVAN ❤❤❤

BIK ❤♡♡

BLIZANCI ❤❤♡

RAK ❤♡♡

LAV ❤❤❤

DJEVICA ❤♡♡

VAGA ❤❤♡

ŠKORPION ❤♡♡

STRIJELAC ❤❤❤

JARAC ❤♡♡

VODENJAK ❤❤♡

RIBE ❤♡♡