NEĆETE VJEROVATI

Čak i u ovom imamo svjetske rekordere

26.03.2013 u 11:53

Bionic
Reading

Najviši skok na svijetu, najbrži trk na svijetu – to su rekordi koji ne izazivaju dizanje obrve. Naravno, ljudski rod je sposoban za toliko 'više', pa tako danas postoje svjetski rekordi u najvećem broju piercinga i kirurških kozmetičkih zahvata

Penzioneri s najviše tetovaža

Tom Leppard i Isobel Varley su penzioneri s najviše tetovaža. Leppard ima 78 godina i potpuno je prekriven točkama kakve imaju leopardi, dok Isobel Varley ima 76 godina, a 93 posto tijela joj prekrivaju razne tetovaže.

Posebno je zanimljivo to što je Isobel Varley dobila svoju prvu tetovažu s 40 godina.


Najduže noge na svijetu

Svetlana Pankratova ima najduže noge na svijetu. Nevjerojatna 41-godišnja trgovkinja nekretninama ima noge duge 130 centimetara – otprilike koliko bi bila visoka prosječna osmogodišnjakinja.

Pankratova je igrala košarku na fakultetu i dva njena rezultata još uvijek nisu oborena.

Najveće grudi na svijetu

Annie Hawkins-Turner iz Georgije nosi grudnjak broj 102ZZZ, a grudi joj teže 51 kilogram. Manekenka uglavnom radi u toplesu pod umjetničkim imenom Norma Stitz, a prije nego što joj je karijera procvjetala uglavnom ju je bilo sram zbog veličine grudi.

'Zaljubila sam se u sebe. Mnogi liječnici su mi nudili smanjivanje grudi, no to mi ne treba. Prošla sam trening i naučila kako se moram držati da se ne bih ozlijedila', kaže Annie Hawkins-Turner.

Najduži penis

Jonah Falcon vlasnik je najdužeg penisa na svijetu. Muškost ovog 41-godišnjeg njujorškog glumca dugačka je 34 centimetra u podignutom stanju, a oko 20 kad samo visi.

Falcon je izazvao sigurnosnu uzbunu 'neobičnim' izbočenjem ispod hlača koje su spazili zaštitari u zračnoj luci u San Franciscu te posumnjali da se radi o nekoj vrsti oružja.

Najviši magarac

Teksaški magarac Romulus visok je 172 centimetra. Romul, naravno, ima manjeg brata Rema.

Najvećeg magarca na svijetu udomili su Cara i Phil Yellott nakon što su ga kupili na Craigslistu.


Najveći broj kirurških kozmetičkih zahvata

Nakon pola milijuna kuna 57-godišnja bivša pjevačica Cindy Jackson iza sebe (i na sebi) ima nevjerojatne 52 operacije. Prvu je obavila 1987.

Najduži jezik

Chanel Tapper vlasnica je najdužeg jezika na svijetu. Studentica iz Kalifornije ima devet centimetara i 75 milimetara dugačak jezik – otprilike isto koliko je i dužina prosječnog mobitela.

'Većina muškaraca, a i poneka žena, koji to znaju uglavnom imaju prljave misli o meni', komentirala je 21-godišnja studentica.

Najviše piercinga

Razni ljudi strahuju od raznih stvari, no pretpostavljamo da se 47-godišnja Elaine Jackson najviše plaši magneta, s obzirom da je ponosna vlasnica gotovo 7.000 piercinga. Neobična Brazilka nikad ne skida oko tri kilograma piercinga koje nosi te tvrdi da joj ne smetaju.

Najduža dlaka u ušima

Ne, ne šalimo se: 80-godišnji trgovac Radhakant Baijpai ima najdužu dlaku u ušima.

Iz Baijpaijevih ušiju strši nešto više od 13 centimetara dlaka koje odbija ošišati jer vjeruje da mu nose sreću. Baijpai je, srećom, oženjen, jer imamo osjećaj da nikad neće dobiti titulu za najseksi muškarca.

Najčvršće međunožje na svijetu?

Teško je reći je li to titula koju bi Kirby Roy trebao nositi, no vlasnik najčvršćeg međunožja na svijetu dobio je udarac brzine 35 kilometara na sat među noge – nitko službeno nikad nije bio jače udaren u to osjetljivo mjesto – pa smo ga svakako voljni oslovljavati tako.

Oči nam suze od same pomisli.