MJESEČNI HOROSKOP

Burne svađe i ljubavne katarze obilježit će ožujak

01.03.2014 u 12:09

Bionic
Reading

Treći mjesec u godini, zahvaljujući dužim i toplijim danima, svim znakovima Zodijaka donosi burnije razdoblje. Nekima obilježeno svađama, nekima obilježeno izlascima, a kod nekih znakova obilježeno strašću. Što se vašem horoskopskom znaku sprema, pročitajte u novom mjesečnom horoskopu

Ožujak će Ovnovima biti obilježen ugodnim međuljudskim odnosima, zabavom i čestim izlascima, dok će Bikovi uživati u dinamičnim poslovnim, ali i društvenim zbivanjima. Premda će biti zasuti obavezama, Blizanci se nalaze u razdoblju provoda i novih doživljaja, dok će oni u vezama prolaziti razdoblje ljubavne katarze, kažu astrolozi.

Rakovi će biti biti skloni oscilacijama u raspoloženju, što će najbliža okolina doživjeti kao naporno i zahtjevno. Osjećajni život Lavova će ovog mjeseca biti sve samo ne dosadan - zauzetima će se izmjenjivati razdoblja sreće i burnih svađa, a samci će odnose temeljiti isključivo na strasti. Djevice neće imati toliko sreće, pred njima je mjesec koji će obilježiti udaljavanje od partnera.


Vage koje su u vezi doživjet će ljubavni preporod, a samci će zračiti karizmom. Škorpionima prijeti opasnost da im veza upadne u rutinu, bit će zatvoreniji nego inače. Strijelci su pak komunikativni, simpatični i iznimno privlačni pa će i ožujak biti obilježen zabavom i druženjem.

Jarcima će ožujak obilježiti potreba za emotivnom sigurnošću. Boravak Venere u znaku Vodenjaka najavljuje uzbudljivo ljubavno razdoblje, no trebali biste više paziti na zdravu prehranu i redovito kretanje. Ribe će mučiti manjak samopouzdanja i nesigurnost u ljubavi, no zato će im poslovne prilike ići na ruku.

Detaljan mjesečni horoskop za svaki znak potražite ovdje