TJEDNI HOROSKOP

Brzopletost bi Ovnove mogla koštati odnosa

16.09.2013 u 11:42

Bionic
Reading

Planetarni će utjecaj ovaj tjedan kod svih znakova potaknuti pojačanu nervozu koja će kod nekih biti usmjerena na obitelj i privatan život, a kod drugih će isplivati u poslovnom okruženju

Ovnovi će reagirati brzo i nepromišljeno, a ishitrenim izjavama bespotrebno povrijediti bližnje. Bikovi će biti skloni donošenju brzopletih zaključaka. Možda i ne treba naglašavati da je puno korisnije prvo čuti i drugu stranu. Zbog poslovnih briga, Blizanci neće provoditi dovoljno vremena s voljenima, a Rakovi će biti vrlo nestrpljivi oko poslovnih promjena.

Lavovi mogu očekivati narušavanje obiteljskih odnosa, posebno onih između roditelja i djece, no zato će biti vrlo uspješni na poslovnom planu. Još uvijek vladajući znak, Djevica, možda je jedini koji će ovaj tjedan odahnuti i biti prilično zadovoljan svim aspektima života.


Dobro raspoloženje Vage mogli bi narušiti neočekivani financijski troškovi, a Škorpioni bi zbog burnog životnog tempa mogli osjećati snažan umor. Strijelci će opet biti skloni osamljivanju što će ih udaljiti od partnera, a Jarcima predstoji povoljno razdoblje za sklapanje poslova. Vodenjake će okolina uglavnom živcirati, a Ribe će u poslu osjećati zamor.

Detaljan tjedni horoskop Vande Bezmalinović možete pročitati OVDJE