IMA IH 200, NO...

Britanska 'Pepeljuga' očajnički traži cipelu

23.07.2009 u 09:24

Bionic
Reading

Žena koja je oblijepila cijeli Bristol plakatima o nestaloj cipeli za vrijeme večernjeg izlaska totalno je zaluđena obućom. Otkriveno je da ima još 100 pari, no baš joj ova cipelica neopisivo nedostaje

Louise Bawn iz Bristola izgubila je cipelu s petom s uzorkom leopardove kože za vrijeme večernjeg izlaska s mužem i još uvijek ne može doći k sebi. Cipele je u jednom trenutku spremila u torbu i presvukla se u drugi par s ravnom petom s obzirom na to da je plesala, no jedna joj je negdje ispala iz torbe.

U modernoj varijanti 'Pepeljuge', Louise je sljedećeg dana prošla svim mjestima na kojima je bila, ispitala sve prolaznike jesu li našli nešto, dijelila letke o izgubljenoj cipeli te ponudila nagradu od 50 funti. Na kraju je stavila i obavijest na internet. Tragedija je tim bolnija što je dama nosila sporni par tek dva puta.

Kako je privukla pozornost lokalnih medija, otkriveno je da je Louise totalna ovisnica o dražesnom nožnim predmetima te da je ponosna vlasnica od oko 100 pari istih. 'Volim izgledati dobro kao i većina djevojaka, ali se može reći da sam opsesivno ovisna o cipelama', kaže.

Nestala cipela se, nažalost, ne može ponovno naručiti jer se više ne proizvode, a Pepeljuga je čini se na rubu kolapsa ličnosti. 'Kada sam primijetila da sam ju izgubila, bila sam uništena, totalno neutješna', nariče Louise dok ju zamišljamo kako gleda praznim pogledom u ostalih 99 pari.