TJEDNI HOROSKOP

Blizancima fali nježnosti, a Vagama samokontrole

14.04.2014 u 14:12

Bionic
Reading

Tjedan koji je pred nama donijet će uzbudljive trenutke mnogim znakovima, ali i nesigurnosti i pad energije. Pokušajte pronaći ravnotežu između poslovnog i obiteljskog, odnosno privatnog života kako ne biste zanemarili neki segment u potpunosti

Još uvijek vladajući znak, Ovan, mogao bi se zbog osjećaja usamljenosti otvoriti nekome tko to ne zaslužuje. Bikovi će voditi sadržajan i uzbudljiv društveni život, a Blizancima će u vezi nedostajati intimnosti i nježnosti. Rakovi će unatoč umoru imati vremena i energije za održavanje romantike u vezi.


Lavovi, vi ćete sve proživljavati duboko, a vaša strastvena priroda neće se zadovoljavati polovičnim rješenjima. Djevice neće biti zadovoljne ljubavnim životom, a unatoč trudu koji ulažu, i karijera im trenutno stagnira. Zbivanja na osjećajnom planu iziskivat će od Vaga više strpljenja i samokontrole, a Škorpioni će voditi iznimno uzbudljiv društveni život ovog tjedna.

Strijelci će nesebično ugađati svojim potrebama, no time će zanemariti voljenog i članove obitelji. Premda će stalno biti u sukobu s članovima obitelji, a ni poslovni problemi ih neće zaobići, Jarci neće gubiti optimizam i dobro raspoloženje. Vodenjacima je ovaj tjedan sjajan trenutak da veza prijeđe u ozbiljniju fazu. Ribe se osjećaju poželjno i pune su samopouzdanja.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE