ASTRO PROFIL

Blizanci u ljubavi - zaigrani, zabavni i jaki na riječima

24.05.2014 u 06:22

Bionic
Reading

Zaigrani Blizanci zabavni su partneri, a veza s njima neponovljivo je iskustvo. Znatiželjni su, komunikativni i optimistični pa život s njima nikad nije dosadan. Mnogima od njih mane su nedostatak pažnje, površnost i nepouzdanost. Istina je da se često predomišljaju, no onaj s kojim uspostave prisan odnos zna da na njih može računati

Žena Blizanac

Žena rođena u ovom znaku otvorena je, pristupačna i komunikativna. Mušku pažnju osvaja lijepim i mladolikim izgledom pa u poznim godinama redovito djeluje mlađe od svojih vršnjakinja. Na njezinu pravilnom licu ističu se velike, širom otvorene oči koji su uvijek u potrazi za akcijom.

Uživa u zavođenju i prava je koketa, no ne znači da s muškarcem s kojim očijuka nužno želi ostvariti odnos. Za nju je sve u životu igra pa je ne treba uvijek uzimati ozbiljno. Ne može dugo biti zatvorena u kući pa će joj odgovarati partner koji će je rado pratiti u svakodnevnom kretanju. Muškarac koji je želi osvojiti mora joj dokazati da je život s njim pun uzbuđenja i akcije.


Voli izlaziti, putovati i pohađati društvene događaje te je uvijek okružena ljudima. Potrebna joj je svakodnevna doza humora i čavrljanja o koječemu. Komunikacija joj je važna stavka u svakoj vezi, a nekad važnija i od seksualnog života.

Njezin bi partner trebao biti cijepljen protiv ljubomore jer se čak ni ozbiljno zaljubljena Blizanka ne odriče bezazlenog flerta. Ponekad je nepredvidljiva, hirovita i površna pa voljeni sluti da se na nju ne može osloniti. Zaigrana je, no dovoljno inteligentna da zna procijeniti kad treba biti ozbiljna.

Muškarac Blizanac

Ovaj šarmer s lakoćom osvaja pažnju suprotnog spola. Osim što je naočit i šarmantan, žene ga vole zbog njegova smisla za humor i snalažljivosti. Najjače mu je oružje moć komunikacije pa žene osvaja lijepim riječima i slatkim obećanjima.

Velik je zavodnik i često sjedi na dvije stolice, no kad voli, odan je i privržen samo jednoj ženi. Kad se zaljubi, partnerici će dokazivati ljubav na svaki mogući način; obasipat će je pažnjom, poklonima, komplimentima i biti najromantičniji ljubavnik na svijetu.

Želi pored sebe tolerantnu i komunikativnu ženu koja ga neće gušiti ljubomorom i posesivnošću, a zauzvrat će joj ponuditi isto. Život s njim zanimljiv je i uzbudljiv pa je sjajan partner aktivnim ženama koje žele živjeti punim plućima.

Problem je to što se zna brzo ohladiti pa njegove veze često ne traju dugo. No kad pronađe partnericu koja će mu, osim ljubavnice biti i najbolja prijateljica, primirit će se i suzdržati se od riskantnih poteza koje bi im ugrozile odnos.