ASTRO GURMANSTVO

Blizanci će uživati u egzotičnom, a Lavovi u kozjem siru

11.03.2014 u 12:22

Bionic
Reading

Raspoloženi ste za malo sira, no niste sigurni kojim biste se počastili? Nemojte brinuti – zvijezde znaju!

Energija koju imate za sve što radite u životu ponekad ima sjajne rezultate, pogotovo na poslu. Vaša ambiciozna narav zna vas odvesti i u smjeru nezgode, stoga budite oprezni kad režete svoj sir. Zvijezde vam preporučuju mozzarellu ili edamer u malim pakiranjima.

Bik

Potreban vam je red te sigurnost kako biste uživali u životu. Inače ste skloni stabilnim vezama, no to je možda zato jer vas je strah promjena. Trudite se izbjeći kaos i neodlučnost po svaku cijenu.

Opustite se! Pojedite kakav tvrdi kravlji sir i uživajte!

Blizanci

Zodijački multitaskeri ne snalaze se kad se moraju baviti jednim po jednim problemom. Prilagodljivi i kreativni, Blizanci su prirodni intelektualci i ne postoji ništa u životu što ih plaši više od dosade. Stoga vam zvijezde preporučuju neki egzotični sir iz najbolje trgovine u gradu. Što dekadentnije, to bolje!

Rak

Skloni ste zaštitničkom ponašanju, pogotovo kad su u pitanju obitelj i prijatelji. Debelokožac ste i nije vas lako preplašiti. Za vas nije neki mekani sir, već plemeniti francuski sir s tvrdom koricom koji savršeno opisuje vašu istovremenu čvrstoću i suosjećanje.


Lav

Otvorenog ste uma i puni entuzijazma kad je život u pitanju, što vas čini jednim od spontanijih znakova Zodijaka. Obožavate dramu i luksuz, pa nema boljeg savjeta, već da si kupite rijetki kozji sir ili neki skupi sir od mlijeka alpskih krava.

Djevica

Djevice su pedantne i na njih se svatko može osloniti. Također su i vrijedne te pune interesa za umjetnost, znanost i jezike. Djevicama preporučujemo neki tvrdi kravlji sir kompleksnog okusa koji se može dugo analizirati.

Vaga

Vješti ste u umjetnosti opuštanja do te mjere da vam i prijatelji zavide na tome. Uživate u izazovu stvaranja ukusnih i neobičnih jela te možda čak i pretjerano uživate u malim životnim zadovoljstvima. Za vas nije dosta samo sir, već ćete sigurno morati napraviti cijeli obrok, pa vam preporučujemo tjesteninu s umakom od topljenog sira

Škorpion

Vrlo ste intenzivni, odlučni i strastveni. Iako ponekad znate biti pomalo hladni u društvu, razgovor s vama nikad neće biti dosadan. Jedini vam je problem to što vas lako preplave osjećaji. Zato vam preporučujemo sir nalik na vas – nešto što u sebi ima i kozjeg i kravljeg mlijeka te niz drugih sastojaka jakog okusa. Ukratko, nešto što će vam preplaviti osjetilo okusa.

Strijelac

Vaša optimistična priroda pomiješana s ljubavi prema slobodi obično vas vodi na razna putovanja i avanture. Možda je za vas najbolje da jednom kad nađete sir koji vas zanima rezervirate putovanje do mjesta na kojem se proizvodi te ga tamo kušate.

Jarac

Ambiciozni, disciplinirani i radišni – Jarci su uporni u ostvarivanju ciljeva koje su si zadali. Možda je zato najbolje da se uhvate kakvog sira s alkoholom, a ako ga ne mogu naći, mogu jednostavno kombinirati neki lakše nabavljiv sir i dobru kapljicu.

Vodenjak

Vi ste neovisni duh snažnih uvjerenja te imate iskren i odan karakter. Ponekad ste, doduše, skloni pretvoriti se u usamljenika koji ne voli kad ga se smeta. Za Vodenjake preporučujemo mozzarellu koja je dobra sama, no istovremeno se odlično slaže s maslinovim uljem, rajčicama i bosiljkom.

Riba

Suosjećanje, dobrota i mašta teku žilama vrlo prilagodljivih Riba. Nažalost, to ih čini i pomalo naivnima. Preporučujemo im plavi sir u obliku nekog slatkog i sočnog obroka.