GODIŠNJI HOROSKOP

Blizanci

30.12.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Blizanci

Poboljšanje financijskih prilika

Odnosi

Blizanci će ove godine biti u potrazi za sigurnošću, i materijalnom i emocionalnom. Neće vas zanimati prolazna uzbuđenja i veze kratkog daha, jer želite pored sebe imati nekoga tko će vam pružati oslonac i podršku. Slobodnjaci će tražiti stabilnog i zrelog partnera, no bit će teško oduprijeti se snažnoj privlačnost koju ćete osjetiti prema nekome tko je za vas očigledno pogrešan. Na koncu ćete odluku ipak donijeti na temelju razuma, što nećete požaliti. Vezani će mnogo ulagati u materijalnu stranu veze. Mnogi će parovi započeti zajednički život u podstanarstvu ili će se upustiti u kupnju vlastitog stana. Sredinom ljeta ulazite u dinamično i intenzivno razdoblje tijekom kojeg će do izražaja doći vaša opuštena strana. Samci će često putovati i izlaziti, a poznanstvo koje pritom sklopite na vas će ostaviti snažan dojam.

Novac i obaveze

Poslovne okolnosti neće biti lake, jer ćete se često suočavati s kašnjenjima, odgodama ili neučinkovitom birokracijom, no u prvoj polovici godine posjedovat ćete dovoljno energije i entuzijazma da vas to ne spriječi u ostvarenju ciljeva. Novac i zarada bit će vam glavna motivacija pa ćete biti spremni naporno raditi kako biste sebi i svojoj obitelji osigurali stabilnije prihode. Mnoge će obradovati povišica ili promaknuće, a nije isključen ni pronalazak honorarnog posla koji će se pokazati dobrim dodatnim izvorom prihoda. Nakon srpnja ćete uživati u plodovima minulog truda i opuštenije se nositi sa svakodnevnim teškoćama. Radni dani uključivat će živu i intenzivnu komunikaciju, odlazak na putovanja i pohađanje poslovnih seminara i konferencija, na kojima ćete uspostaviti važna poznanstva.

Zdravlje i ljepota

Određene zdravstvene teškoće primorat će vas da promijenite stil života. Kvalitetnija prehrana u kombinaciji s redovitim vježbanjem bit će od ključne važnosti za održavanje zadovoljavajuće zdravstvene slike. Redoviti kontrolni pregledi pomoći će vam u prevenciji bolesti.