TJEDNI HOROSKOP

Bikovi traže uzbuđenje, a Rakovi stabilnost

Bionic
Reading

Tjedan koji počinje slobodnim danom ne može biti pretjerano loš, no poslovne turbulencije već će na početku godine izbaciti neke znakove iz takta. Jedni će godinu započeti tražeći uzbuđenje, a drugi stabilnost i mir. Pročitajte što su vam zvijezde spremile za ovaj tjedan

Ovnovi su vrlo kritični i nije im lako udovoljiti, ali morat će pronaći način da suzbiju nervozu koja ih je uhvatila na početku godine. Bikovi će biti u potrazi za uzbuđenjem, a Blizanci će sarkastičnim komentarima ustvari prikrivati nervozu i manjak samopouzdanja.

Rakovi će se zaželjeti mira i stabilnosti, a Lavove će užurban dnevni ritam i gomilanje poslovnih obaveza udaljiti od bližnjih. Djevicama će u ljubavnom životu teći sve kao po loju, a usto će biti popularne, pa mogu očekivati mnogo novih poslovnih ponuda.

Vagama će obiteljske obaveze oduzeti mnogo energije pa će ovog tjedna teško pronalaziti vremena za sebe. Pred Škorpionima su ugodni dani ispunjeni smijehom i lijepim trenucima. Strijelcima će do izražaja doći njihov sjajan instinkt, zbog čega će u ovom tjednu donijeti nekoliko kvalitetnih odluka.


Jarci su zavodljivi i svjesni svoje privlačnosti pa će uživati u flertu dok su Vodenjaci željni pažnje i kao takvi idealna meta nekomu tko nema iskrene namjere. Ribe će biti omiljene u društvu pa će tjedan obilovati pozivima i porukama za izlazak.

Detaljan tjedni horoskop za svaki astrološki znak pročitajte OVDJE